RAW Comedy på Pure

RAW Comedy breddade sin repertoar i höstas när de flyttade hem till Birger Jarlsgatan 29 där allting började. Då hette det Blue Moon Bar, nu heter det Pure Stockholm. Receptet är det samma, en blandning mellan Sveriges största komiker, morgondagens stjärnor och den internationella eliten.

- Vi har saknat närheten till publiken som fanns på dåvarande RAW där publiken i stort sett satt på scenen och man som komiker nästan kunde känna publikens andetag och publikens skräckblandade förtjusning av att komma så enormt nära showen är det vi vill återskapa igen. Teater i all ära men just den känslan går inte att skapa på en teater, sa grundaren av konceptet Mårten Andersson inför premiären i höstas.

Och konceptet visade sig vara lyckat. Raw fortsätter att köra på Pure varje fredag (och vissa lördagar) under våren. Vi får se komiker som Mårten Andersson själv, Kodjo Akolor, Marika Carlsson, Thomas Oredsson, Kristoffer Appelquist, Messiah Hallberg, Hasse Brontén, André Wickström och många fler. För specifikt vilka komiker vilka datum, se Raw:s hemsida.

Pris: 195 kr

Biljetter: Sälj på ticnet.se och i dörren från kl 19.00 (gäller även som entré till nattklubben)

Bordsbokning: 08-201411 / maila [email protected]

Åldersgräns: 18 år

Insläpp: 19.00 (showtime 20.30)

Längd: Ca 2 h med paus

Webb: Rawcomedy.se, Purestockholm.nu