Den 25 oktober slår Reimersholme Hotel upp dörrarna till hotellets restaurang efter en omfattande renovering. Nu bjuds gästerna in till att upptäcka det bästa av svensk matkultur.
Under pandemin tog musikerna Andil Dahl och Kaspar Druml över Reimersholme Hotel och skapade en mötesplats för kreatörer, men på senare tid har restaurangen varit stängd för renovering. Nu öppnar den igen, med nytt koncept och ett öppet kök där kockarnas hantverk ska bli en del av den levande atmosfären. Samtidigt ska hotellets rebelliska karaktär bevaras.
I centrum för restaurangen står tre unga kockar som har gjort praktik på bland annat Etoile och Oxenstiernan, och som nu vill skapa något eget och unikt med hållbarhet och råvaror i fokus. Inspirationen till menyn är hämtad från den svenska faunan.
Restaurangen blir även startskottet för en större förändringsprocess på Reimersholme Hotel, där flera utrymmen planeras att göras om framöver.
Bordsbokningen öppnar den 22 oktober.