Restaurang Tak firar sex år med festligheter

Restaurang Tak ställer till med fest – eller flera fester, för att vara mer exakt. Restaurangen ska fira sina sex år med event, gästspel samt spännande menyer och bjuder nu in gäster att ta del av firandet. 

Sexårsfirandet pågår i flera dagar där du kan ta del av bland annat följande:

I restaurangen

Izakaya, 22 mars
I Izakaya ställer man till med gästspel. Guillermo Revenga och Jacob Larsson från Restaurang Flickan tar över Izakayan med sina nordiska produkter och japanska tekniker i en exklusiv sittning för 20 personer.

Temaki Bonanza, 23 mars
Temaki Bonanza beskrivs som en hyllning till den älskade, handrullade sushistruten. I Izakayan kan du skapa dina egna temakikreationer.

Restaurang Tak, 22–25 mars
I restaurangen firar man bland annat med en Chef's choice-meny där de sex senaste åren hedras med en maträtt var på menyn. Det blir ett urval av de sex bästa rätterna genom tiderna och Tak lovar att bjuda på en nostalgitripp där du ska känna kärleken som lagts på valet av rätter.

Unn, 24–25 mars
I restaurangen Unn specialkomponerar man en  sexårsmeny med överraskningar som ska få smaklökarna att göra glädjeskutt och gästerna att känna sig bortskämda.

Dim Sum med Karin Lei, 24–25 mars
Kocken och matprofilen Karin Lei gör ett exklusivt gästspel. Hon bjuder in till dim sum-fest högt uppe bland molnen, med kantonesiska dumplings, nudlar och mycket mer, där barndomens minnen och smaker varvas med dim sum i modern tappning.

I baren

Dj-spelningar, 23–25 mars
Daniel Bertholdsson och Nassim Mehran har båda varit en stor del av musikscenen på Tak, så att de ska tonsätta firandet är självklart. Baren får också besök av Sussi + Nikki som kommer att spela sin breda blandning av house, och Chia Imam som spelar internationell disco.

På terrassen och i Ima

Hot shot-bar 24 mars
På terrassen tillägnas en hel bar den svenska shotklassikern. Räkna med en aldrig sinande grädde och glada bartenders hela natten. 

Project Panorama, 24 mars
Sist men inte minst så bjuder sexårsfirandet på fest. Dansa tills fötterna inte orkar mer, med Stockholms kanske bästa utsikt som inramning. Gratis inträde hela kvällen och stor risk för festlig stämning.