Rituals öppnar nordisk flaggskeppsbutik

Skönhetsföretaget Rituals storsatsar i Westfield Mall of Scandinavia. Den 1 oktober slår det internationellt erkända varumärket upp dörrarna till sin nya skandinaviska flaggskeppsbutik i köpcentret, vilken även blir den största butiken i Norden.

Den nya butiken kommer att erbjuda Rituals fulla sortiment av väldoftande produkter för kropp och hem, accessoarer och kläder. Rituals har funnits i köpcentret sedan 2015 och blev nu det självklara valet när man väljer att öppna en ny skandinavisk flaggskeppsbutik.

– Vi är oerhört glada över att kunna öppna upp en ny flagship-butik i dessa tider. Det blir den största butiken i Norden på 257 kvadratmeter, så därför kommer vi också kunna erbjuda ett bredare sortiment än i våra ordinarie butiker. Rituals butik i Westfield Mall of Scandinavia har länge varit en av våra mest populära butiker i Sverige och det blir spännande att följa hur kunderna tar emot den nya, större butiken, säger Susanne Andersson, marknadschef för Rituals Norden.

Den nya butiken öppnar den 1 oktober klockan 10. Under öppningshelgen utlovas förmånliga öppningserbjudanden, härliga höstnyheter och spännande överraskningar.