Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Westfield Mall of Scandinavia

4,3 • 6 recensioner
Westfield Mall of Scandinavia

På Stockholms kanske modernaste köpcentrum samsas det senaste inom mode, sport och skönhet såväl som inredning och teknik. Här finns även 22 restauranger och mataffärer. Dessutom finns Sveriges första IMAX-bio här. Centrumet satsar på hållbarhet och är certifierat enligt den globala miljö- och hållbarhetsstandarden. 3 700 parkeringsplatser finns till gästernas förfogande.

På våning fyra hittar du takterrassen Top Floor där du kan dricka drinkar, äta spännande mat från olika food trucks och spela boule.

Användarbilder på Westfield Mall of Scandinavia

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2018

Tycker att den här gallerian har allt. Jag bor väldigt nära så jag är här och springer väldigt ofta och det är alltid rent och fräsht! Eftersom det är så pass nytt så är allt trendigt och snyggt. Förutom att en galleri ska vara... Visa hela »

Listad i: Shopping
6 nov 2018

Stor galleria som har allt, verkligen allt! Stora butiker med mycket utbud.
Här kan man hitta allt och lite till vilket jag gillar. Dock känns de för stort ibland känner jag. De är verkligen en heldags aktivitet att åka dit. Skulle aldrig ” springa in snabbt... Visa hela »

22 aug 2018

Trots avsaknaden av både skidbacke och skridskobana vågar jag nog ändå jämföra Mall of Scandinavia med Dubai Mall och Mall of Emirates i Dubai. Maffigt, luftigt och ofantligt stort! Modernt, med alla butiker man kan och inte kan tänka sig. Det är mer ä... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Sveriges största(?) galleria. Smidigt att ta sig dig med bil eller pendeln. Stenkast från Solna Station. Stort, fräscht och många butiker. Känns lite som att man är utomlands när man besöker MOS (som är klassiska smeknamnet för denna galleria). Sto... Visa hela »

22 aug 2018

Gillar ändå MoS. Utan tvekan den "galleria" jag åker till om jag nu ska åka till någon. Bra utbud, hyfsade restauranger (man får ta det för vad det är, en galleria i Solna), mäktig biograf och missa för all del inte Legobutiken! 👩😉

22 jan 2019

Stort och coolt :-D