Westfield Mall of Scandinavia

3,8
12 betyg
Köpcentrum
Hemsida
Instagram
Westfield Mall of Scandinavia
3,8
12 betyg
Hemsida
Instagram

På Stockholms kanske modernaste köpcentrum samsas det senaste inom mode, sport och skönhet såväl som inredning och teknik. Här finns även 22 restauranger och mataffärer. Dessutom finns Sveriges första IMAX-bio här. Centrumet satsar på hållbarhet och är certifierat enligt den globala miljö- och hållbarhetsstandarden. 3 700 parkeringsplatser finns till gästernas förfogande.

På våning fyra hittar du takterrassen Top Floor där du kan dricka drinkar, äta spännande mat från olika food trucks och spela boule.

Föreslå ändringar

Recensioner av Westfield Mall of Scandinavia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 nov. 2023

Har haft turen att enbart besöka MOS på vardagar då det inte varit så mycket folk, och det har varit mycket skönt och avslappnande. Galet många butiker och matställen, här kan du verkligen vara en heldag.
Mycket och fräscha toaletter vilket ä... Visa hela »

25 okt. 2023

Inget stort fan av gallerior. Ärligt talat så är jag oftast på MoS för att det antingen är match på Friends, för att spela Indoor golf eller för att gå på bio.

Men annars har väl gallerian ALLT som kan behövas när de... Visa hela »

14 nov. 2018

Tycker att den här gallerian har allt. Jag bor väldigt nära så jag är här och springer väldigt ofta och det är alltid rent och fräsht! Eftersom det är så pass nytt så är allt trendigt och snyggt. Förutom att en galleri ska vara... Visa hela »

Listad i: Shopping
22 aug. 2018

Trots avsaknaden av både skidbacke och skridskobana vågar jag nog ändå jämföra Mall of Scandinavia med Dubai Mall och Mall of Emirates i Dubai. Maffigt, luftigt och ofantligt stort! Modernt, med alla butiker man kan och inte kan tänka sig. Det är mer ä... Visa hela »

6 nov. 2018

Stor galleria som har allt, verkligen allt! Stora butiker med mycket utbud.
Här kan man hitta allt och lite till vilket jag gillar. Dock känns de för stort ibland känner jag. De är verkligen en heldags aktivitet att åka dit. Skulle aldrig ” springa in snabbt... Visa hela »

22 aug. 2018

Gillar ändå MoS. Utan tvekan den "galleria" jag åker till om jag nu ska åka till någon. Bra utbud, hyfsade restauranger (man får ta det för vad det är, en galleria i Solna), mäktig biograf och missa för all del inte Legobutiken! 👦😉

28 feb. 2019 · Uppdaterad

Sveriges största(?) galleria. Smidigt att ta sig dig med bil eller pendeln. Stenkast från Solna Station. Stort, fräscht och många butiker. Känns lite som att man är utomlands när man besöker MOS (som är klassiska smeknamnet för denna galleria). Sto... Visa hela »

22 jan. 2019

Stort och coolt :-D

26 dec. 2020

Borde skämmas för Corona hantering
Alla kämpar men inte westfield mammon bestämmer

26 feb. 2023
14 sep. 2021
1 dec. 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 feb. 2022
Listad i: 10000, 1000, 90, 100, 60