Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Westfield Mall of Scandinavia

3,8
10 betyg
Redigera Westfield Mall of Scandinavia

På Stockholms kanske modernaste köpcentrum samsas det senaste inom mode, sport och skönhet såväl som inredning och teknik. Här finns även 22 restauranger och mataffärer. Dessutom finns Sveriges första IMAX-bio här. Centrumet satsar på hållbarhet och är certifierat enligt den globala miljö- och hållbarhetsstandarden. 3 700 parkeringsplatser finns till gästernas förfogande.

På våning fyra hittar du takterrassen Top Floor där du kan dricka drinkar, äta spännande mat från olika food trucks och spela boule.

Se även S2

Användarbilder på Westfield Mall of Scandinavia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Westfield Mall of Scandinavia av Ida B.
  • Bild från Westfield Mall of Scandinavia av Ida B.
  • Bild från Westfield Mall of Scandinavia av Ida B.
  • Bild från Westfield Mall of Scandinavia av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2018

Tycker att den här gallerian har allt. Jag bor väldigt nära så jag är här och springer väldigt ofta och det är alltid rent och fräsht! Eftersom det är så pass nytt så är allt trendigt och snyggt. Förutom att en galleri ska vara... Visa hela »

Listad i: Shopping
22 aug 2018

Trots avsaknaden av både skidbacke och skridskobana vågar jag nog ändå jämföra Mall of Scandinavia med Dubai Mall och Mall of Emirates i Dubai. Maffigt, luftigt och ofantligt stort! Modernt, med alla butiker man kan och inte kan tänka sig. Det är mer ä... Visa hela »

6 nov 2018

Stor galleria som har allt, verkligen allt! Stora butiker med mycket utbud.
Här kan man hitta allt och lite till vilket jag gillar. Dock känns de för stort ibland känner jag. De är verkligen en heldags aktivitet att åka dit. Skulle aldrig ” springa in snabbt... Visa hela »

22 aug 2018

Gillar ändå MoS. Utan tvekan den "galleria" jag åker till om jag nu ska åka till någon. Bra utbud, hyfsade restauranger (man får ta det för vad det är, en galleria i Solna), mäktig biograf och missa för all del inte Legobutiken! 👦😉

28 feb 2019 · Uppdaterad

Sveriges största(?) galleria. Smidigt att ta sig dig med bil eller pendeln. Stenkast från Solna Station. Stort, fräscht och många butiker. Känns lite som att man är utomlands när man besöker MOS (som är klassiska smeknamnet för denna galleria). Sto... Visa hela »

22 jan 2019

Stort och coolt :-D

26 dec 2020

Borde skämmas för Corona hantering
Alla kämpar men inte westfield mammon bestämmer

26 feb 2023

14 sep 2021

1 dec 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 feb 2022

Listad i: 10000, 1000, 90, 100, 60

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.