Roger Sanchez på Ambassadeur

Text uppdaterad 2008-09-20

Nu har Ambassadeur lyckats göra en riktigt trevlig bokning! Torsdagen den 25 september kommer en av världens största djs till Sverige och Kungsgatan, nämligen Roger Sanchez!

Han är från New York och ligger bakom bland annat "Another Chance" som ni alla garanterat har hört. Är ni inte helt säkra på vilken det är så kan ni lyssna på den här för att fräscha upp minnet lite. År 2004 fick han en Grammy för bäst mixade skiva. Och fortfarande är han högaktuell på housescenen. I årets DJ Award på Ibiza är han nominerad till både "Bästa internationella DJ" och "Bästa house".


- Vi är på god väg att etablera en naturlig scen för världens främsta DJ-akter och Roger Sanchez är verkligen en av de tungviktare vi länge försökt flyga in. Ambassadeurs intima lokaler saknar motstycke när det gäller den här typen av tunga arrangemang - under Fedde le Grands spelning häromsistens var stämningen magisk. Säger Daniel Boudal, nattklubbschef för Ambassadeur.

Men Sanchez är inte nog för Ambassadeur! Warm-up för kvällen är två killar som utan problem hade räckt hela kvällen - Alberto Sotto från Spanien och vår egen Özgur Can.


Biljetter kan förköpas på Ticnet för 140 kr plus serviceavgifter. Priset i dörren är 200 kr.

Åldergräns: 20 år | 22-04