Rosétrucken gör comeback – här stannar den i sommar

Sommarvärmen har dragit in över Sverige och nyheten om att rosétrucken, fjolårets stora succé, åker på turné även i år kunde inte ha kommit mer lägligt. Den rosa trucken som är fylld till bredden med diverse sorters rosévin stannar till på flera ställen runtom i landet i sommar.

Rosétrucken gör sannerligen skäl för sitt namn. Den rosa bilen rullar även i år genom Sverige för att förse törstiga gäster med välkylt rosévin. Den stannar främst till på uteserveringar, men du kan även som privatperson eller företag hyra in den till fester och evenemang.

– Det är jättekul att rosétrucken är tillbaka igen och att så många redan frågat vart man kan hitta den i sommar, säger Therese Carlsson, Trade Marketing Manager på Arvid Nordquist som är den svenska importören för Chateau de Berne.

Chateau de Berne har i samarbete med vinimportören och kaffeproducenten Arvid Nordquist dragit igång projektet, som blev en riktig hit förra sommaren.

– I år utökar vi dessutom möjligheten till att addera två helt nya roséer från Chateau de Berne som för tillfället endast finns tillgängligt på restaurang: Romance rosé som är ett lite fruktigare rosévin och Saint Roux le Pigeonnier, en Côtes-de-Provence från Chateau de Bernes ekologiska vingård Château Saint Roux.

Rosétruckens turnéprogram (uppdateras löpande):
18-24 juni Grand Hotel Saltsjöbaden
25 juni-3 juli Waxholms Hotell
5-14 juli Djurönäset
19-21 juli Gripsholms Värdshus under NM i foodtrucks
2-4 augusti Västerport i Varberg
23-25 augusti Vår Gård Saltsjöbaden

Håll reda på den fullständiga turnéplanen via hemsidan.