Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

På Waxholms Hotell, som öppnades 1902, är det skärgårdsläget och närheten till storstaden som står i centrum, oavsett om du kommer för att övernatta eller äta. Hotellet har 42 hotellrum samt två restauranger och en bar som har putsats upp i Art Nouveau-stil. I Matsalen serveras klassisk à la carte med moderna influenser samt skärgårdsbrunch, medan restaurangen Lilla Strand (Obs! Öppnar den 29 april 2016) kombinerar havsutsikten med dj:s, liveartister och streetfood från hela världen (kökschefen Thomas Xanazzi vann 2014 SM i Streetfood och är skolad på ställen som Grand Hotell och Hasselbacken). Hotellet har även sex konferensrum samt festvåning.

Användarbilder på Waxholms Hotell Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 nov 2022

Waxholms hotell!

När man tittar på hemsidan och bilderna ser det lite ut att komma fram svunna tider, lite gammalmodigt. Men nya ägaren har verkligen gett stället ett lyft. modernare, nyligen renoverade rum, men fortfarande med viss känsla kvar för läget... Visa hela »

24 apr 2019

Trevlig restaurang vid hamnen i Vaxholm, stenkast från där Waxholmsbåtarna lägger till. Uteservering.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.