Royal Park blir Apollos första urban resort i Norden

Nu lanserar Apollo sitt första nordiska träningshotell, som är Royal Park Sthlm. Här kommer det att erbjudas aktiviteter som yoga och bootcamps, och på den nyanlagda stranden kan man bland annat paddla kajak och kanot.

Apollo Sports är en av de största aktörerna inom träningsresesegmentet och det senaste tillskottet i portföljen är Royal Park Sthlm. Här finns härliga promenad- och cykelstråk i vackra Hagaparken, morgonyoga, träningspass där hälsa och välmående står i fokus, bootcamps, löpning, cykling, swimrun och gruppträning.

– Vi är väldigt glada för det här samarbetet. Det är ett naturligt steg för oss här på Royal Park att samarbeta med en etablerad sportaktör, då vi har professionella coacher inom flertalet sporter, säger Ulrich John, ägare och vd för Royal Park Sthlm.

Hotellet får även flera extra faciliteter, såsom en powerbox med boxningsring och utrymme för kampsport och performenceträning, samt en nyanlagd strand med kajaker, kanoter och paddle boards vid Brunnsvikens kant i Hagaparken.