Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Scener ur ett sommarlov – premiär för Junibackens revy

Vad behöver man som barn veta för att hantera de vuxna under det långa sommarlovet? Vilket är egentligen det bästa kodordet för glass och vad händer när man plötsligt har massor av tid tillsammans? Junibackens nyskrivna revy bjuder på pinsamheter och roliga situationer i Scener ur ett sommarlov, som har premiär den 28 juni.

Junibackens nyskrivna revy för sommaren 2023 tar avstamp i hur sommaren och sommarlovet är och alla förväntningarna runtomkring. Pinsamma igenkänningar och bekräftande ärligheter om allt som kan hända och händer under ett sommarlov utlovas på den nyrenoverade utomhusscenen.

För manus och regi står Mikael Kallin som är tillbaka på Junibacken som konstnärlig ledare. Han har skrivit en revy om hur sommarlovet många gånger är och blir.

– Hur vi möts, sitter ihop och stöter i varandra i den märkliga tiden som är sommarlovet – det vill vi skildra i en revy. Pinsamma igenkänningar och bekräftande ärligheter om allt som kan hända och händer när vi plötsligt har tid för varandra och för oss själva, säger Mikael Kallin.

Scener ur ett sommarlov har premiär på Junibackens utomhusscen den 28 juni och spelas måndag till fredag under hela sommaren. Revyn rekommenderas från fem år.

Information
Visa på karta