Shibumi återuppstår som pop-up på Röda Huset

Under en kort tid går Hampus Thunholm, krögaren bakom Röda Huset och en av Sveriges främsta bartenders, samman med Sayan Isaksson som driver Nour och är kocken bakom Shibumi. Nu ska Shibumi återuppväckas som en pop-up på Röda Huset.

Shibumi x Röda Huset ska bjuda på en ny tolkning av den Izakaya-upplevelse som en gång gjorde Shibumi till en ikon. Här ska japanska smaker möta Hampus Thunholms kreativa drinkar. De två kreatörerna vill tillsammans skapa något genuint och roligt utan krusiduller.

Sayan Isaksson. Foto: Petter Backlund/Press

– Jag har länge velat ta tillbaka Shibumi, men har väntat på rätt tillfälle. Den här pop-upen på Röda Huset ger oss en chans att utforska nya möjligheter tillsammans med ett fantastiskt team, och bara ha kul, säger Sayan Isaksson. 

Hampus Thunholm tillägger:
– Att få jobba med Sayan igen är en dröm. Han har alltid varit en mentor för mig, och det här är en chans att nå nya höjder. Om den klassiska tartaren från Shibumi gör comeback? Kanske.

Hampus Thunholm. Foto: Press

Pop-upen öppnar den 25 september och borden släpps vid midnatt den 24 september på Röda Husets hemsida. Den som hellre vill droppa in får chansa.