Nour

5,0
6 betyg
$$$$
Restaurang
Nour
5,0
6 betyg

På tredje våningen av Townhouse Nosh and Chow, beläget på Norrlandsgatan 24, hittar du Sayan Isakssons restaurang Nour. Menyn är baserad på modern nordisk matlagning med influenser från Japan och anpassas efter säsongens råvaror.

Under hösten 2020 öppnade han restaurangen, döpt efter dottern. Nour drivs i Stureplansgruppens regi och har plats för 28 sittande gäster.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Recensioner av Nour

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Födelsedagsmiddag för Fredrik i fredags på Michelin-restaurangen Nour. Kärleken till maten och matchningen av dryckespaketen är magiska som alltid på dessa lyxrestauranger. Bra service, avspänd trevlig lokal. 15-talet plaster. Tre trappor upp i samma hus som Nosh...

21 rätter, 11 glas och 182 bilder senare är jag i restauranghimelen.

Min kära pojkvän bokade in mig på en överraskningsmiddag och mina förväntningar var någon bra men "vanlig" restaurang. Så fort vi går innanför dö...

Nour är en riktig upplevelse. Maten är god. Personalen är trevlig och kunnig. Atmosfären är avslappnande och det är en fantastisk flow under sittningen.

En helt fantastisk upplevelse. Jag har svårt att finna ord för att beskriva hur smaker kan mötas och utvecklas och landa på så perfekta sätt. Allt är genomtänkt, temperaturer, konsistenser, utseendet. Så nära fulländning som kan komma. Mitt...

Det finns två avsmakningsmenyer, mellan och mycket. Matupplevelsen börjar redan i väntan på bordet - till drinkar kommer läckra smakbitar som serveras löpande under 10-15 minuter. Vi valde mellanmenyn som serverades under 60-70 minuter och var genomgående lä...

Var här i januari 2022. Otroligt bra. Avsmakningsmenyn är intressant rakt igenom. Servicen toppen. Bra vinpaket.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Representerar du Nour?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Nour?

På Nour serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Japanskt
  • Fusion

Vad kostar det att äta på Nour?

Nour ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Nour?

Nour ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Nour?

Nour ligger på Norrlandsgatan 24, 111 43, City, Östermalm, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).