Röda Huset

Top 100
3,9
16 betyg
Restaurang
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Röda Huset
3,9
16 betyg
Hemsida
Instagram

Stureplansgruppen och den prisbelönte bartendern Hampus Thunholm står bakom denna cocktailbar och restaurang i Röda Huset vid Sergels torg, i samma kvarter som Spesso. Här kan man sippa på cocktails med svenska ingredienser och äta smårätter långt in på kvällen. Hampus Thunholm har tidigare bland annat jobbat på Fäviken och Esperanto.

Föreslå ändringar

Recensioner av Röda Huset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2022

Oj så vackert! Otrolig location med en utsikten to die for. Inredningen är uttänkt i minsta detalj och det finns hela tiden något för ögat att vila på.
Drinkarna är världsklass, förväntade mig inget annat. Servicen är på tå... Visa hela »

19 feb 2023

Den hetaste cocktailbaren är Röda Huset vid Sergels Torg, om vi får tro ”World’s 50 Best Bars” som utsåg den till ”One to Watch”, dvs den bar i världen som är mest trolig att ta sig in på topp-50 listan. Vi måste kolla sjä... Visa hela »

25 sep 2022

Riktigt stabilt!
Spännande och uppfinningsrik meny som känns som allt annat än ”det vanliga” - både gällande mat och dryck.

Maten i sig var bra även om det där sista lilla extra fattades i nästan alla rätter.

Supertre... Visa hela »

5 jul 2023

Favorit. Har främst druckit drinkar här, och de är så väldigt, väldigt goda. De lilla jag har ätit har också varit väldigt gott.

Listad i: Favoriter
19 sep 2022

Ligger så knäppt men samtidigt så klockrent bra läge! Panoramafönster som är svårt att få insyn utifrån med vilken utsikt inifrån😍 Medan man sippa på spännande drinkar som dessa bartender blandar och skakar fram så kan man stud... Visa hela »

30 aug 2022 · Uppdaterad

Kul liten byggnad och fin utsikt! Gillar Röda huset. Även en trevlig uteservering på sommaren. Drinkarna är otroligt goda!! Ätit en av gångerna jag varit där vilket var ett tag sen nu, men jag var nöjd med maten då. Pizzan och friterade musslorna var... Visa hela »

20 apr 2023

Jag och min kille var förbi där och skulle ta en drink innan middagen. Riktigt schysst ställe! Bra service och goda drinkar som var lite annorlunda också, det stack ut från den vanliga drinkmenyn om man säger så och så hade dom väldigt fina tunna glas... Visa hela »

18 mar 2023

Var här en fredag efm, gjorde en cocktailbokning för säkerhets skull och tur var det. Var fullt när vi kom och när vi gick.

Drinkarna var riktigt bra, vi provade fem olika och det var riktigt tydliga och starka smaker. Står det rödbeta så smakar de... Visa hela »

12 feb 2022 · Uppdaterad

Tycker det är anmärkningsvärt fint och imponerande redan i arkitektur, utsikt och plats i stan. Overkligt hur värdelösa kvarteren varit i 50 år och nästan lika overkligt att det inte bara till slut blev hotell och glas/betong-byggnader (om än med fina tak och... Visa hela »

18 jan 2023 · Uppdaterad

Jag och min tjejkompis slajdade in på
Röda huset för första gången i lördags och vi blev sååå sålda på stället! Skön atmosfär, nice utsikt, personal som definitivt visste vad de gjorde. Känslan där inne var n... Visa hela »

20 okt 2022

Härlig atmosfär och grymma drinkar. Trevligt ställe att slinka in efter jobbet.

30 aug 2022 · Uppdaterad

Detta känns stabilt och självsäkert redan vid ankomst. Rolig drinkmeny som enbart innefattar "lokala" Skandinaviska råvaror. Också väldigt kul att cocktailbaren ryckte en välförtjänt plats bland top 100 barerna i världen 2022 som koras va... Visa hela »

20 jul 2023

I en första anblick på nätet så skulle Röda Huset erbjuda goda drinkar. Kan hålla med om att min drink var god. Men det finns ett stort MEN. Isbiten lika hög som glaset som var av plast. Några få Zips så var drinken slut. Att betala 180 spä... Visa hela »

26 feb 2023
26 jul 2023
17 aug 2022