Shopping beyond Shopping i nya Mood-gallerian

Den 23 mars kan Stockholm glädjas åt ett nytänkande och storslaget shoppingkoncept - rättare sagt en helgjuten galleria, som bildar en egenkombinerad stadsdel under ett och samma tak. Mood Stockholm är en mötesplats som ger rum åt vad skaparna kallar "shopping beyond shopping". I kvarteren runt Mäster Samuelsgatan, Jakosbergsgatan, Norrlandsgatan och Regeringsgatan utbreder sig det nya shopping- och livsstilsmeckat, där du kan njuta av utvalda restauranger och gå loss bland förstklassiga butiker.

Ett av de största stockholmsprojekten har denna stad i staden kallats. Och här kan man stoltsera med gator, torg och parker fyllda med toppbutiker och finkrogar. De tre ihopkopplade stadsdelarna laddas med butiker, ställen och varumärken, som alla präglas av de olika kvarterens individuella karaktär, atmosfär, miljö och tempo. Hela Mood Stockholm kommer att kunna erbjuda starka såväl internationella som lokala varumärken. Och här serveras kvalitetsmat från många av stans välkända krogar och topprestauranger.

Det grandiosa shoppingkonceptet välkomnar dig som vill umgås med dina vänner, inspireras, äta gott och självklart njuta av en förstklassig butiksrond.

moodstockholm.se | öppnar 23 mars | Kvarteret Jakobsbergsgatan, Norrlandsgatan, Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan