Snösätra bjuder in till kulturfestival

Snösätra bjuder in till kulturfestival

I slutet av maj går Spring Beast Festival av stapeln, då Snösätra åter igen bjuder in till folkfest med kultur, konst och musik.

Festivalen är startskottet för sommarens aktiviteter i Snösätra, och man satsar stort på kulturupplevelser för besökare i alla åldrar. Hit kommer konstnärer från hela världen såväl som lokala talanger för att ytterligare utveckla kulturen och konsten i området. 

Karaktäristiskt för Spring Beast Festival är all gatukonst och grafitti som pryder Snösätragränds väggar, i ett av Norra Europas största utomhusgallerier med konst. Under långhelgen kommer besökarna också kunna ta del av livemusik, workshops och en stor kulturloppis. 

– Den bästa stämningen skapas tillsammans, vi är oerhört glada att återigen bjuda in till folkfest och festival i Snösätra. Här kommer besökare både kunna uppleva konst och kultur men också själva vara med i skapandet, säger Mikael Rickman, ordförande i föreningen Kulturkvarter Snösätra som anordnar festivalen.

Spring Beast Festival pågår den 18-21 maj, och fullständigt festivalprogram samt kalendarium över sommarens aktiviteter finns att se här

Information
Visa på karta