Sommarklubbar på Färgfabriken

Sommaren är här och uställningarna på Färgfabriken tar en paus. Tråkigt för er som gillar utställningar, kul för oss som gillar klubbar. Det är nämligen så att det ger plats i pelarhallen för att arrangera några riktigt grymma fester under sommaren. Dessutom också konsert med Jonathan Johansson.

14 juli - Top Nice Festival 2.0

När Top Nice höll festival på Lövholmsbrinken 1 senast ledde det till att klubbkollektivet fick Stockholmspriset 2011 i kategorin Årets klubb.

21 juli - Fritz's Corner med Jonathan Johansson och Simian Ghost

Jonathan Johansson har med sitt senaste album Klagomuren tagit klivit upp bland de mest relevanta artisterna i Sverige. En mellanlandning mitt under turnésommaren blir i Färgfabrikens stora sal. Liveklubbsinstitutionen Fritz's Corner huserar kalaset som gästas av förbandet Simian Ghost och DJ-kollektiv som HEH!, Collosevm och Odiggity.

28 juli - Natten + Kakan

Vi får inte nog. Sommaren ska vara tillägnad de stora känslorna. Natten slår ännu en gång upp portarna till Färgfabrikens Stora Sal. För att riktigt toppa euforin huserar allas vår Kakan (känd från Kakan & Julia och Kaka på Kaka på SVT).

2 aug - Off Prooooojd! med Gumm4n + Tommie X + Festa Mysa Mejla + Mahoyo

Vi har en flerårig historia av att göra de roligaste alternativa Pridefesterna. I år får Gumman (Pjotr, Staffan Lindberg, Siri från ÖFA och Hanna från Hootchy Kootchy), Tommie X (Mamma Tesso) och Mahoyo uppdraget att fixa bästa prooooojdfesten.

Färgfabriken | 20 år | Öppet till 04