Sommarklubbar på Riche

Den 12 juni drar Riches sommarklubbar igång. Det är fullt schema varje tisdag till lördag ända fram till den 1 september. Nedan följer schemat.

Varje tisdag med premiär 12/6 - After Tan
After ski och after work i all ära, men det finns inget motsvarande koncept som garanterar en skön sup efter en hård arbetsdag ute i solen. Därför lanserar Tommie X & FestaMysaMaila "AFTER TAN" som förväntas ta udden av stressen som följer av sommarens solande. Musiken kommer vara svalkande, lättsmält och föra tankarna till Hawaiian tropic medan värdparet kommer vara brunare och gladare än någonsin för att inspirera andra till att uträtta stordåd på arbetsplatsen. Räkna med sommarhits med housebeat från ett dammigt 90-talscity, tropisk twinkitalodisco, reverbad slyngelelectro och stylad depressionsindie!


Varje onsdag med premiär 13/6 - L'Amour Fou

Varje onsdag hela sommaren så pågår en förfest som aldrig vill ta slut i lilla baren på Riche. Det är Marisa Fjärem och hennes vänner som gör Lilla baren till sitt sommarställe och låter den bubbliga sommarpopen styra stämningen. Stannar du hela natten kommer du få höra både Joni Mitchell och Go Betweens blandat med mer obskyra inslag som Sixto Roudriguez och Wimple Winch.


Varje torsdag med premiär 14/6 - Reich

I Gustav Bendts regi är Reich en plats för sommarens experimentella äventyr i jakt på den elektroniska musikens svävande historia. Tillsammans med gästande vänner, livespelningar och med hjälp av jättestora/jättegamla syntar passerar Gustav pionjärer som Erkki Kurenniemi under sin resa hela vägen fram till den elektroniska musikens nutid och beyond.


Varje fredag (utom 22 juni) med premiär 15/6 - Chromozone

Chromozone är Luciano Leivas spektakulära fredagsklubb på Riche sommaren 2012.
I Lucianos esoteriska cirklar rör sig musiker som Joaquim Nordwall, Jean-Louis Hutha och Christian Saldert.
Musiken kommer kunna sväva iväg åt det upprymda och sublima likaväl som åt det djupt emotionella. Som vi alla vet är ju hjärtat kanske den finaste muskeln och som bidragit med både oändlig smärta och fantastisk musik!
Sommarens rituella danser sker alltså i lilla baren varje fredag.


Varje lördag (utom 23 juni) med premiär 16/6 - Coconut Grove
Åsa Norin och Malena Skoglund-Linderqrantz - Andra sommaren! Coconut Grove är årets återvändare i Lilla baren på Riche. Lördagarna kommer, precis som förra året, att fyllas av rikligt med stök och allsång till Coconuts bästa Rockabilly- och Rock 'n' Roll- musik. Det blir även tidig R'n'b och sa vi massor av dans?!