Sommarmys och poolparty på c/o Häringe Slott

Pool, bubbel, dj:s och allmän Gatsby-anda. Det utlovas när c/o Häringe Slott inviger både sommaren och nya utomhusbaren Badklubben den 4 juli.

På terrassen kommer man under fem sommarfredagar servera cocktails influerade av kända slottsbesökare, men det blir också en sommarmeny med svensk husmanskost och amerikanska influenser. Badsugna gäster kan dessutom ta sig ett dopp i Sveriges första utomhuspool, byggd på 30-talet. Invigningen gästas av dj-duon och modeikonerna Bea Szenfeld och Fredrik Robertsson. Missa inte bussen som plockar upp gästerna vid Dramaten-trappan kl 17. Den som vill fortsätta festen i stan får företräde i kön till F12 Terrassen.

- Vi vill bjuda in till en dekadent fest på slottet, något som våra gäster ska minnas länge, säger VD och slottsägarinna Jenny Ljungberg. Idén är att skapa en sommarklubb för våra yngre gäster, som vill hänga vid poolen, njuta av somriga tilltugg och sippa cocktails i en avslappnad och eklektisk miljö. Som en upplevelse eller sommareskapad - och sen fortsätter man inne i stan.

Datum: 4, 18, 25 juli, 15, 29 aug 2014 (OBS DENNA HÄNDELSE HAR PASSERAT)

Tid: Buss går från Dramaten-trappan kl 17, åker tillbaka vid 22-tiden och lämnar av vid F12-terrassen

Prisexempel: Bubbel 50 kr/glaset

Läs mer här