F12-Terrassen

2,4
16 betyg
Nattklubb
F12-Terrassen
2,4
16 betyg

Vad vore egentligen Stockholms sommarliv utan F12:s terrass, stans mest kända trappa med utsikt över Rosenbad och Riddarholmen? Här arrangeras ett gäng olika klubbar varje dag under hela sommaren. Klubbverksamheten drivs av en trio som kommer från ställen som Laika, Berns (2.35:1) och Mister French.

F12-gruppens ställen:
Miss Voon
Smak
Vigårda Barbeque
F12-Terrassen

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från F12-Terrassen Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,4
16

Recensioner av F12-Terrassen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltså, jag gillar trappor. Har haft oberäkneligt många fina stunder på trappor. Har dock aldrig behövt betala för att sitta på en, ja, om man inte räknar med vissa böter från myndigheter.

Vill minnas en kväll jag va där fö...

Blev kickad en gång, vänta en timme o nyktra till mig o de kickade ut mig igen. Problemet e it att ja blev utkickad utan att de lät mig betala inträde bara för att kicka ut mig. Riktigt osköna människor.

F12 Terrassen håller öppet varje dag under somrarna och är en av stans ballaste nattklubbar. Publiken är kanske stans mest varierade och lockar allt från hipsters till Stureplans-klubbisar, vilket förmodligen beror på att det hålls flera nya klubbar varje...

Oftast riktigt härlig sommarklubb. Undantaget kan vara när det blir för mycket folk.

Listad i: Sommar

PISS DÅLIGT, ingen garderob, skit musik och otrevliga bartenders…

Stället har nog de mest drygaste vakterna som existerar, går inte att prata me dom, alla säger olika saker och helt enkelt inte trevliga.

Kösystemet under all kritik, kommer aldrig gå dit igen..

Det är ett ställa för alla slags människor. Det är alltid mycket folk och kom dit i tid för att komma in. Utomhus är det en trappa med två terasser med barer som spelar mest house, iallafall varit så när jag varit där.
Inomhus är det...

Är man lite på arslet, har klackar och en svår outfit är det en aning besvärligt att klubba i en trapp. Blev helt chockad över att ölet på fat var slut och jag inte fick invänta att det var bytt för då tog jag upp plats i kön. Besvä...

Jag har alltid kul här. Mycket människor och bra musik. Ett måste för Stockholmssommaren enligt mig!

F12 har alltid något för alla, oavsett om du är stright eller gay så är tisdagar GAY night, får betyg 9 av 10 men då får ni tänka att detta är en tisdag! Förgyll er kväll! Ta med alla vänner oavsett läggning, ni kommer ha sup...

Jag som ensam tjej blev bestulen på min plånbok och jacka och vakterna brydde sig ingenting och var riktigt äckliga översittare som skrattade åt mig och inte brydde sig ett piss. Så jävla äcklig personal så jag nästa blir rädd för dom,...

Nerputtad av en vakt ner för trappan, alltid haft sämst bemötande, vet inte om det står i deras anställningsavtal att man måste vara så otrevlig som möjligt mot sina gäster.

Sämsta stället.

De som fick gå in var handplockade av vakterna. Jag var inte charmig nog.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Homofobiska vakter som använder övervåld, och har stöd från ägarna..

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Otrevliga Vakter dom tvingar dig stå i kö i evigheter, lekar att dom är någonting! USCH KATASTROF. GÅ VART SOM HELST MEN INTE HIT ENGLISH: GO ANYWHERE BUT HERE THIS CLUB SUUUUUUCK

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,4
16

Representerar du F12-Terrassen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger F12-Terrassen?

F12-Terrassen ligger på Fredsgatan 12, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 250m).