En unikt framtagen omakase är vad som kommer serveras när Soyokafe gästar Riche Fenix. Foto: pressbild En unikt framtagen omakase är vad som kommer serveras när Soyokafe gästar Riche Fenix. Foto: pressbild

Soyokafe gästspelar på Riche Fenix

Den 9 april strålar Riche Fenix samman med Soyokafe för en afton med japanska förtecken. Under gästspelet, då Soyokafe flyttar in i Riche Fenix kök, får gästerna följa med på en smakresa i omakase-format. I baren blir det japansk dryck, medan musik av Tatsuya Shinkai samt andra kreativa inslag sätter stämningen. 

Menyn är skapad exklusivt för den enskilda kvällen och består bland annat av lobster ramen och hamachi med en sås på miso och wasabi. Den som vill ha något matchande i glaset kan välja bland sake, öl och japanska drinkar. 

– Det känns sjukt kul att bjuda in gänget från Soyokafe. Bagi som driver Soyokaze Omakase och Soyokafe kommer hänga med mig i köket och slänga ihop maten, och Bagis dotter Jackie kommer stå i baren och hälla upp sake och andra japanska drycker. Det kommer bli otroligt, säger William Carlström, kökschef på Riche Fenix, i ett pressmeddelande.

Soyokafes gästspel på Riche Fenix pågår den 9 april från kl 16.

Information
Visa på karta
  • Datum
    9 apr.