Sparrisveckor på Och Himlen Därtill

Sparrisveckor på Och Himlen Därtill

Nu är sparrisveckorna tillbaka på Och Himlen Därtill. Sparrisen serveras med sotad purjolök, som bavaroise, som crème och självklart bara tillagad. Ackompanjerat av vårkyckling och anklever, vårlamm, tryffel och ramslök. I dessertform tillsammans med granité och ängsyra. I sann 'Himlen-anda' blandas klassiskt med innovativt. Menyn serveras så länge den vita sparrisen finns att skörda i Tyskland.

Mer information och bilder: Och Himlen Därtill


Meny

Sparris "Black and White" med blåmusslor i sin egen buljong och halstrad pilgrimsmussla

*

Vårkyckling & murklor med smak av anklever samt sockerstekt sparris

*

Vårlamm med lyx & hetta

lammytterfilé med sparrisskum, pepparrot, lammkorv, tryffelbrässerad lammkind samt ramslök

*

Ostar från Philippe Olivier

*

Vit sparris i skogen

vit sparrisbavaroise med granité på ängsyra, sorbet på granskott samt en gelé på björksav

Meny 950:-

Med vinpaket 1900:-

Serveras endast till alla gäster vid bordet

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.