Nu är sparrisveckorna tillbaka på Och Himlen Därtill. Sparrisen serveras med sotad purjolök, som bavaroise, som crème och självklart bara tillagad. Ackompanjerat av vårkyckling och anklever, vårlamm, tryffel och ramslök. I dessertform tillsammans med granité och ängsyra. I sann 'Himlen-anda' blandas klassiskt med innovativt. Menyn serveras så länge den vita sparrisen finns att skörda i Tyskland.
Mer information och bilder: Och Himlen Därtill
Meny
Sparris "Black and White" med blåmusslor i sin egen buljong och halstrad pilgrimsmussla
*
Vårkyckling & murklor med smak av anklever samt sockerstekt sparris
*
Vårlamm med lyx & hetta
lammytterfilé med sparrisskum, pepparrot, lammkorv, tryffelbrässerad lammkind samt ramslök
*
Ostar från Philippe Olivier
*
Vit sparris i skogen
vit sparrisbavaroise med granité på ängsyra, sorbet på granskott samt en gelé på björksav
Meny 950:-
Med vinpaket 1900:-
Serveras endast till alla gäster vid bordet