Sparrisveckor på Och Himlen Därtill

Nu är sparrisveckorna tillbaka på Och Himlen Därtill. Sparrisen serveras med sotad purjolök, som bavaroise, som crème och självklart bara tillagad. Ackompanjerat av vårkyckling och anklever, vårlamm, tryffel och ramslök. I dessertform tillsammans med granité och ängsyra. I sann 'Himlen-anda' blandas klassiskt med innovativt. Menyn serveras så länge den vita sparrisen finns att skörda i Tyskland.

Mer information och bilder: Och Himlen Därtill


Meny

Sparris "Black and White" med blåmusslor i sin egen buljong och halstrad pilgrimsmussla

*

Vårkyckling & murklor med smak av anklever samt sockerstekt sparris

*

Vårlamm med lyx & hetta

lammytterfilé med sparrisskum, pepparrot, lammkorv, tryffelbrässerad lammkind samt ramslök

*

Ostar från Philippe Olivier

*

Vit sparris i skogen

vit sparrisbavaroise med granité på ängsyra, sorbet på granskott samt en gelé på björksav

Meny 950:-

Med vinpaket 1900:-

Serveras endast till alla gäster vid bordet