Eventets datum har passerat.
Sparrisveckor på Och Himlen Därtill
Publicerad 9 maj 2012
Nu är sparrisveckorna tillbaka på Och Himlen Därtill. Sparrisen serveras med sotad purjolök, som bavaroise, som crème och självklart bara tillagad. Ackompanjerat av vårkyckling och anklever, vårlamm, tryffel och ramslök. I dessertform tillsammans med granité och ängsyra. I sann 'Himlen-anda' blandas klassiskt med innovativt. Menyn serveras så länge den vita sparrisen finns att skörda i Tyskland.
Mer information och bilder: Och Himlen Därtill
Meny
Sparris "Black and White" med blåmusslor i sin egen buljong och halstrad pilgrimsmussla
*
Vårkyckling & murklor med smak av anklever samt sockerstekt sparris
*
Vårlamm med lyx & hetta
lammytterfilé med sparrisskum, pepparrot, lammkorv, tryffelbrässerad lammkind samt ramslök
*
Ostar från Philippe Olivier
*
Vit sparris i skogen
vit sparrisbavaroise med granité på ängsyra, sorbet på granskott samt en gelé på björksav
Meny 950:-
Med vinpaket 1900:-
Serveras endast till alla gäster vid bordet