Sparrisveckor på Pressklubben och Duvel Café

Sparrisveckor på Pressklubben och Duvel Café

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Våren och den vita sparrisen är äntligen här, något som firas med en speciell meny på syskonkrogarna Pressklubben och Duvel Café mellan den 5 maj och 7 juni.

Under fem veckor serverar restaurangerna vit sparris från OGA, kooperativet i Bruchsal i södra Tyskland, som tillagas på en rad olika sätt. På menyn står bland annat sparrissoppa, sparrisrisotto och vit sparris med hollandaise. Sparrisen tillhör en sort som inte går att odla på våra breddgrader, och det gäller att passa på innan säsongen är över.

Mer information: Pressklubben, Duvel Café

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.