Surfers introducerar nytt kvällskoncept

“Siu Yeh” är benämningen på den populära kinakrogen Surfers nya Late Night Dining-koncept, där man bjuder in Stockholms nattugglor på autentiskt kinesiskt midnattskäk. Från och med den 25 oktober kommer restaurangen att förlänga sina serveringstider under fredagar och lördagar.

Siu Yeh är en traditionell nattmåltid med rötter i södra Kina, som idag har en särskilt stor publik i Hongkong – inte minst hos kvällsarbetare, folk på väg hem från fest och andra som är uppe sent. Med det nya kvällskonceptet vill Surfers skapa en plats där genuina smaker från Kina möter Stureplans pulserande nattliv, dit man kan komma för att umgås över en matbit och bara insupa stämningen.

Med start den 25 oktober kommer det under fredagar och lördagar gå att beställa autentiska rätter såsom chonqing aubergine, en friterad aubergine med lekfulla smaker från Sichuans, fram till klockan 00.30. Krogen utlovar även en och annan överraskning under månens sken – men vad det innebär återstår för stans nattugglor att ta reda på…