Sveriges största AW på O’Learys

På lördag är det 25 år sedan O'Learys slog upp portarna till Sveriges första amerikanska sportbar i Göteborg. Jubileumshelgen inleds redan på fredag med en rikstäckande afterwork.

- O'Learys har blivit mer än en sportbar. Svenskarna har verkligen tagit O'Learys till sina hjärtan och nu vill vi fira vårt 25-årsjubileum med alla våra fans. Vi bjuder på en helg fylld med bra erbjudanden. På fredag bjuder vi in till Sveriges största afterwork på våra 67 restauranger i Sverige där vi serverar en jubileumsmeny, med hamburgare och pommes för 25 kr. Vi förväntar oss kanonstämning, säger Wilhelm Vintilescu, CEO O'Learys Trademark.

O'Learys kärlekshistoria startade på ön Nantucket utanför Boston där grundaren, Jonas Reinholdsson (artikelbilden), förälskade sig i den unika mixen av människor, mat, drycker och sport som fanns på många restauranger. I Sverige fanns då ingen mötesplats med samma starka blandning. Idag, 25 år senare, har Jonas Reinholdssons dröm om en Bostoninspirerad sportbar växt till ett företag med en miljardomsättning och nästan 100 restauranger i åtta länder.

- Jag förväntade mig positiva reaktioner men hade aldrig kunnat föreställa mig den succé som O'Learys har blivit. Att min dröm om att starta en amerikansk sportbar i Sverige skulle innebära en restaurangkedja som serverar över 2 miljoner hamburgare per år är otroligt. Själv kommer jag att fira årsdagen tillsammans med kollegor och vänner inom O'Learys-familjen, säger han.

Fira med O'Learys

Fredagen den 15 nov: AW kl 16 - 18, jubileumsmeny för 25 kr.

Jubileumsdagen den 16 nov: O'Learys bjuder alla som köper en varmrätt på efterrätt - key Lime cheesecake. De som fyller år på lördag bjuds på en Boston Celtic BBQ hamburgermeny.