O'Learys Centralstation

2,5
2 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
O'Learys Centralstation
2,5
2 betyg
Hemsida

Typiskt amerikanskt sportbar - precis ett sådant ställe man hittar på varje gathörn i vilken amerikansk stad som helst. Ett koncept som amerikanarna såklart inte själva kom på, utan starkt influerats av de brittiska öarna. Köket erbjuder tilltugg såsom nachos, wings och ett stort utbud av hamburgare och tillbehör. Givetvis massvis med öl i baren. Genererar alltid skön stämning och glöm inte att boka bord långt i förväg vid de stora matcherna, för då är det alltid fullpackat.

O'Learys finns på flera platser i Stockholm.

Föreslå ändringar

Användarbilder från O'Learys Centralstation Användarbilder

Recensioner av O'Learys Centralstation

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr. 2019

Ja vad ska man säga. Olearys helt enkelt. Stor sportbar i Centralstationen, med entré både inifrån Centralen (bredvid McDonalds) och utifrån på Vasagatan. Klassisk amerikansk sportbarmeny på maten. Perfekt tidsfördriv i väntan på tågen.

5 juni 2019

OK, jag fattar... Baren in mot Centan är OLs cityversion av Arlanda, men, seriöst... Halvdan service, frånvarande bartenders och... 109 spänn för en Sleepy Bulldog?! Satt och väntade på en kompis... Det blev dyrt. Tur att jag inte var sugen på hantverksöl.