Söderhallarna och Bun Meat Bun presenterar Söderburgaren

Nu återvänder den digitala storsatsningen Saluhall Live till Söderhallarna. Den 24 mars presenterar Bun Meat Bun och Söderhallarna den ultimata Söderburgaren.

Klockan 18 den 24 mars avslöjar Bun Meat Bun Söderburgaren, som har komponerats efter att Bun Meat Bun och Söderhallarna frågat sina följare på sociala medier vad den ultimata Söderburgaren borde innehålla. Resultatet är en burgare med kött, panerad och friterad avokado, emmentalerost, harissamajonnäs och picklad silverlök.

Tillsammans med köttsommeliern Erik Berggren kommer Bun Meat Bun att tillaga och visa upp Söderburgaren, som sedan serveras på Bun Meat Bun i Söderhallarna mellan den 25 mars och 31 maj.

Digital storsatsning
Saluhall Live sänder liveshopping med fokus på mat och dryck. Denna säsong kan matintresserade i hela landet även ta del av bland annat matsvinnshacks, pastahantverk och ostbonanza på World Cheese Day.

– Första säsongen av Saluhall Live blev en succé! Det var ett fantastiskt sätt för oss att nå ut till våra existerande kunder på ett innovativt sätt, och samtidigt nå nya kunder som upptäckte Söderhallarna och dess utbud för första gången, säger Jennipher Bergqvist, marknadsansvarig på Söderhallarna, i ett pressmeddelande.

– I säsong 2 bjuder vi på nya och inspirerande teman. Vi kommer bland annat att djupdyka i pastahantverket, lära oss mer om matsvinn, prova mat från alla världens hörn och fira World Cheese Day. Allt tillsammans med våra handlare och välkända profiler som Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021 och Jimmy Gou, stjärnan från årets säsong av Sveriges Mästerkock, fortsätter hon.