Täby centrums deli får sällskap av fyra nya matkoncept

För en tid sedan invigde Täby Centrum sin nya matdestination där du hittar bland annat Melanders, och nu förstärks utbudet av ytterligare fyra matkoncept.

Före årsskiftet bekräftade Täby Centrum att matutbudet stärktes ytterligare med matmarknaden Paradiset, restaurangen Knuts nya projekt Stigen av Knut, en större satsning av Gateau, delikatessbutiken Chokladfabriken och taquerian La Neta.

Fyra nya koncept är nu bekräftade till Täby Centrum Deli; The Fishery, Kaori, STEKT, och Bali Streetfood som kommer att öppna någon gång under våren 2019. Restaurangbutikerna kommer att erbjuda både mat på plats och för tillagning hemma.

Bali Streetfood är ett nytt koncept som grundarna av Kaferang och Vurma står bakom. Med inspiration från hälsosamma trender på Bali och Australien kommer man att erbjuda ekologiska råvaror med allt från färska juicer och veganska smoothies till härliga sallader och bowls.

Utöver det kommer ett nytt japanskt koncept ta plats. Efter den populära lanseringen av Sveriges första temakeria, Noorii, i både Täby Centrum och Mall of Scandinavia utvecklar nu samma grupp en ny restaurang, Kaori, med fokus på färska japanska rätter.

Intill dessa öppnar även den hyllade kocken och krögaren Malin Söderström sin succé-restaurang The Fishery som du även hittar på Teatern och i Gallerian. Här kommer hon att erbjuda ett brett utbud av fisk och skaldjursrätter med fokus på det bästa som havet har att erbjuda.

Den fjärde restaurangen som ska slå upp dörrarna kommer från grundarna av BC Burgers på Södermalm som etablerar ett nytt koncept: STEKT. Med samma fokus på 100% svenskt kvalitetskött från Skövde slakteri och ett brett utbud med vegetariska alternativ kommer hamburgarspecialisterna lägga stort fokus på de färska råvaror och produkter som besökare kan köpa och tillaga hemma.