Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gallerian

2,2
6 recensioner
Gallerian

Centralt beläget på Hamngatan erbjuder Gallerian ett rikligt utbud av butiker och matställen. Gallerian kan även stoltsera med ett flertal events och musikarrangemang. H&M, Foot Locker, MQ, Monki, Hollister och Levi's är bara några av butikerna som du hittar här.

Användarbilder på Gallerian Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gallerian av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2019

Jag har egentligen blandade känslor gällande Gallerian. Å ena sidan har den ett bra utbud av både matställen och butiker men å andra sidan är den bara tråkig. Oftast går jag igenom den på et par minuter. Jag tänker aldrig att "å... Visa hela »

25 aug 2018

På något sätt känns det som om Gallerian ska vara galleriornas galleria - just på grund av namnet. Men jag förstår mig inte riktigt på stället. Utbudet av butiker är ganska dåligt. (Nya Hollister och River Island förstår jag ä... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Ombyggnad pågår av Sveriges äldsta(?) galleria. Ska bli intressant att se vad slutresultatet blir. Just nu känns det som att de nyöppnade butikerna på våning 2 har svårt att få besökare, eftersom alla bara går "igenom" gallerian... Visa hela »

25 aug 2018

Inte stället jag helst väljer att gå till. Då dom flesta butikerna ligger längst bort måste man gå igenom hela gallerian och då finns dom butikerna närmare på annat håll. Själva butikerna tycker jag dock brukar vara bra och välf... Visa hela »

7 jul 2015

Rätt tråkig galleria som varken har särskilt mycket att erbjuda i shopping- eller matväg. Mer ett ställe man går till när man måste, typ Clas Olsson. Ett stort plus för den gamla klassiska hobbybutiken Wentzels, som dock ligger på utsidan, så... Visa hela »

6 maj 2019

Undvik Gallerian, särskilt ifall du har barn, eller har oturen att ha/få en diarré. Det är minst 50 meter kö till de få betal-kundtoaletterna, med en väntetid på 10-15 minuter.

När jag var där en lördagseftermiddag så var de... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.