Brillo öppnar igen till hösten, med Danyel Couet och Sebastian Thureson. Foto: Minna Yr/Pressbild Brillo öppnar igen till hösten, med Danyel Couet och Sebastian Thureson. Foto: Minna Yr/Pressbild

Taverna Brillo går ihop med Danyel Couet och Sebastian Thureson

Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup
Aurora Holm

Efter både renovering och rekonstruktion öppnar Taverna Brillo igen till hösten, och det tillsammans med stjärnkockarna Danyel Couet och Sebastian Thureson.

Det är inte bara lokalen som fått sig ett ansiktlyft, även menyn har breddats från italienskt till att hämta smaker från hela Medelhavsregionen. Vid spakarna står Danyel Couet, som bland annat vunnit OS-guld med svenska kocklandslaget, och Sebastian Thureson som var en av finalisterna i Årets Kock 2016. Tillsammans driver de även Allegrine.

– Taverna Brillo är och har alltid varit en skinande lustfylld plats som vi ser fram emot att förvalta och vidareutveckla. Brillo ska fortsätta vara en plats för människor som är nyfikna på nya smaker, som uppskattar konst och kultur, och som älskar Medelhavsmat lika mycket som vi gör, säger Danyel Couet i ett pressmeddelande.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.