Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Allegrine

3,9 • 8 recensioner
Allegrine

Danyel Couet jobbade tidigare med Melker Andersson och F12. Idag driver han Allegrine - en fransk restaurang mitt i city som är döpt efter Couets farmor. Här låter han sig inspireras av sitt franska arv och bjuder på okomplicerad fransk matlagning i lite mer modern tappning. Tvärs över gatan hittas bakfickan Bar Étable.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2018

Jag tycker det är lite svårt att recensera Allegrine. Det mesta är toppklass, men samtidigt är det något som gör att jag ändå inte lär komma tillbaka särskilt snart. Är det att konkurrensen blivit så hård så det finns så... Visa hela »

7 jul 2018

Mitt besök på Allegrine slutade tyvärr inte så bra.

När jag besökte restaurangen va den riktigt underbemannad vilket gjorde att vi fick vänta på vår mat och vi fick en undermålig service vid bordet. Förutom det fick vi en kött... Visa hela »

10 nov 2018

Vi var 4 pers, beställde minst en av alla smårätter och det var otroligt gott. 2-3st var "bara" bra eller snarare inte något som förvånade, men övrigt var fantastiskt. Lite rörig men väldigt trevlig personal. Går gärna tillbaka, ä... Visa hela »

30 mar 2019

Tjejmiddag på en fredag innebär mycket diskussioner ihop med god mat och gott vin, och framförallt en ljudnivå så man hör varandra. Jag tyckte Allegrine levererade detta väl. Vi klev in in en miljö som var trivsamt snygg, tycker dock att adressen är li... Visa hela »

15 mar 2019

Härlig atmosfär, trevlig & väldigt tillmötesgående personal som gärna anpassar menyn veg. Något dyrare. Här får man inte missa deras Gaufrette!!

21 maj 2018

Börjar med det negativa: Ligger lite konstigt till, inklämd bakom Sveavägen. Så till det positiva: Grymt god mat. Kycklingen är den godaste jag ätit. Piggvaren med vit sparris och champagnesås och världsklass. Efter ett par besök under restaurangens fö... Visa hela »

4 jun 2018

Mat och personal i toppklass. Något du absolut inte får missa är deras steak tartare med anklever!

28 aug 2018

Vi hade en fantastisk servitör som gjorde allt för att vår mat- och vinupplevelse var perfekt! Men vi som ett mycket mat- och vinintresserade sällskap bad att få en kort stund med Daniel Coyet. Tyvärr valde han att prioritera kända politiker och skådespelar... Visa hela »