Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Taverna Brillo

3,1
31 betyg
Redigera Taverna Brillo

I korsningen Sturegatan/Humlegårdsgatan hittar du Taverna Brillo, en modern italiensk storkrog som satsar på allt från luncher till middagar, barhäng, utställningar och delikatesser. Här kan du även plocka upp en italiensk pizzaslice eller lite glass.

Taverna Brillos ambition är att vara en livlig mötesplats som passar alla tidpunkter och tillfällen. Hit ska det vara lika naturligt att komma för att få sig en kopp kaffe eller en trevlig lunch som att sluta upp för en afterwork eller spisa en festlig måltid. I köket har man återskapat en meny från Italien med älskade rätter som har blivit en stor del av den svenska matkulturen. Bland annat kan man hitta innovativa paradnummer såsom den omtyckta löjromspizzan.

Förutom en stor matsal med platser för många sällskap finns här flera barer och avdelningar med avslappnad atmosfär där man även kan ta del av konst och musik. Du hittar även en glassbar som både serverar Brillos populära glass och pizza al taglio, en italiensk snabblunch som kan hämtas med eller ätas på plats. I Taverna Brillos deli går det även bra att handla med sig utvalda delikatesser såsom charkuterier, ostar och olivoljor.

Missa inte heller Brillos uteservering, som står öppen alldeles intill Humlegården på somrarna.

Se även Riche, Riche Fenix, Sturehof, Teaterbaren, Aira, Luzette

Användarbilder på Taverna Brillo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Taverna Brillo av Jenny Q.
  • Bild från Taverna Brillo av Ida B.
  • Bild från Taverna Brillo av Ida B.
  • Bild från Taverna Brillo av Deniz F.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2023

Jag har varit här både på lunch och middag och tycker att det är trevligt! Det ligger centralt till vid Stureplan och lokalen är ganska rymlig. Jag har testat både deras pizza och pasta och tycker att båda har varit goda. Personal är också ganska tre... Visa hela »

5 jul 2022

Bott i Stockholm i många år, men det är först nu jag satte min fot där och tyvärr blir det inte en andra gång. Stor lokal, överfullt med människor. Kändes som om det var det enda syftet - att ta in så mycket folk som möjligt, och maten... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Mycket snygg och stor lokal. Älskar inredningen, lamporna, färgerna, baren, dukningen. Där tar det slut
Onödigt överprisat ställe för medioker och t.o.m riktigt smaklös mat ibland.
Det är så tydligt att här kommer man för att se oc... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor
12 mar 2019

Jag gillar verkligen Taverna Brillo. Trots att det är en kändistät restaurang belägen mitt på Östermalm, så känns stämningen avslappnad och trevlig. Jag och mitt sällskap lyckades senast få ett bord på drop in under en lördagskvä... Visa hela »

28 dec 2019

Jag tycker Taverna Brillo känns väldigt råddigt. Jag fattar tanken att det skall vara olika lokaler med olika nivåer på service och mat och känsla, men för mig funkar det inte. Den centrala baren och restaurangen är helt OK, men löjligt högt priss... Visa hela »

5 sep 2019

God mat, ett så _stimmigt ställe_ med den solklara favvon löjromspizzan på menyn. Servicen känns lite skolpojkig, liksom den är där och försöker och gör sitt bästa men mest som alibi. Har liksom inte så mycket koll "öh vet inte... Visa hela »

24 apr 2019

Stor lokal med bra mat och service. Passar perfekt för det lilla sällskapet eller större gäng. Stenkast från Stureplan.

25 aug 2018

Jätte god och vällagad mat. Min vän tog pizzan som var krispig och god och själv valde jag vit fisk. För mim smak så var den lite under stekt, men egentligen är det nog så den ska serveras. Smaken var ljuvlig. Fräscha smaker, olika smaker som verkligen... Visa hela »

Listad i: Crispy pizza
14 maj 2020

Det är väldigt enkelt att hamna på brillo och det funkar, men jag tycker ändå det är aningen överskattat. Det funkar och är trevlig men inte fantastiskt och inte ett ställe jag längtar till.

10 dec 2019

”Boka något vid Stureplan” säger väninnan och då är alltid Taverna Brillo ett säkert kort! Mycket folk, men personalen har alltid tid med alla och ger perfekt service. Idag ville vi inte äta så mycket (julen är på ingång...😋) så... Visa hela »

25 dec 2014

Taverna är ett ambitiöst koncept som är väldigt rätt i tiden med mat från tidig morgon till sen kväll. En stor lokal med som är uppdelad i en lite mer fancy matsal och en lite mer underground (nåja) bardel med graffiti på betongväggar, osv. H... Visa hela »

26 maj 2019

Nytt besök, magisk salamipizza, stämningen på topp, den kvinnliga hovmästaren superproffs och otroligt trevlig, ordnade bord fast det var knökfullt.
En i sällskapet åt Buratta sallad som var riklig och väldigt fräsch.
Brillo blir bara bättr... Visa hela »

23 feb 2018 · Uppdaterad

Jag älskar Brillo mest för enkelheten i att gå dit för en kaffe eller ett glas vin/öl. Skön stämning dag som kväll, trevlig personal. Är ett stort fan av deras smarriga egengjorda lemonad! Maten god, klassisk italiensk, måste framför allt hyll... Visa hela »

12 jan 2020

Schysst ställe! Alltid bra mat och känns avslappnat och mysigt. Charmig personal.

15 jan 2020

Goda pizzor men lite för stimmig miljö. Passar aw eller lite spontanare/snabbare middag 😊

27 jan 2019

Känns lika självklart som inte att gå hit. Det är liksom lagom trevligt och lagom gott, och det duger bra när fantasin inte är på topp. Inte särskilt svårt att få plats om man är ett större sällskap vilket inte ska underskattas. Et... Visa hela »

6 jun 2016

God mat men inte riktigt prisvärd. Härlig stimmig miljö men lite väl högljutt. Man hörde knappt vad de andra runt borde sa framåt kvällen.

9 sep 2019

Kall mat och överprisat! Bra location så bättre för ett glas än för en middag.

29 apr 2016 · Uppdaterad

En stor restaurang till ytan, med bred meny och ok mat. Det är inget direkt som stuckit ut på den positiva sidan, en lätt känsla av löpande band och lite avsaknad av kärlek i maten drar ner lite. Likaså att nivån på maten i förhållande till... Visa hela »

14 dec 2017

Svårt att betygsätta Brillo, tycker jag. Gillar en del grejer skarpt, däribland lokalen, lunchen, pizzorna och läget, men varje gång jag ska äta middag och inte är sugen på en svindyr pizza slås jag av det trötta utbudet av middagsrätter och... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.