Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Taverna Brillo

3,4 • 5 recensioner
Taverna Brillo

I korsningen Sturegatan/Humlegårdsgatan hittar du Taverna Brillo - en spatiös kombination av italienskt brasserie och saluhall med en mängd olika butiker som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Här finns allt från pizza, espresso och delikatesser till blommor. Missa inte heller Växthusbaren som satsar på dj:s och livespelningar.

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Taverna är ett ambitiöst koncept som är väldigt rätt i tiden med mat från tidig morgon till sen kväll. En stor lokal med som är uppdelad i en lite mer fancy matsal och en lite mer underground (nåja) bardel med graffiti på betongväggar, osv. H... Visa hela »

Malin S.
Johanna L.

Gillar konceptet med att allt är samlat under samma tak och att man kan hitta en egen vrå som inte är lika stimmig som resten av lokalen. Marknaden längst in är snyggt inredd och ett bra ställe att mötas upp på och ta en drink eller något att äta. Visa hela »

My J.

God mat men inte riktigt prisvärd. Härlig stimmig miljö men lite väl högljutt. Man hörde knappt vad de andra runt borde sa framåt kvällen.

Magnus Å.

En stor restaurang till ytan, med bred meny och ok mat. Det är inget direkt som stuckit ut på den positiva sidan, en lätt känsla av löpande band och lite avsaknad av kärlek i maten drar ner lite. Likaså att nivån på maten i förhållande till... Visa hela »