Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Taverna Brillo

3,3
26 recensioner
Redigera Taverna Brillo
Taverna Brillo

I korsningen Sturegatan/Humlegårdsgatan hittar du Taverna Brillo - en spatiös kombination av italienskt brasserie och saluhall med flera ställen som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Här finns allt från pizza och espresso till delikatesser och blommor. Missa inte heller Växthusbaren som satsar på dj:s och livespelningar.

Användarbilder på Taverna Brillo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Taverna Brillo av Ida B.
  • Bild från Taverna Brillo av Ida B.
  • Bild från Taverna Brillo av Deniz F.
  • Bild från Taverna Brillo av Hanna E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2019

Jag gillar verkligen Taverna Brillo. Trots att det är en kändistät restaurang belägen mitt på Östermalm, så känns stämningen avslappnad och trevlig. Jag och mitt sällskap lyckades senast få ett bord på drop in under en lördagskvä... Visa hela »

28 dec 2019

Jag tycker Taverna Brillo känns väldigt råddigt. Jag fattar tanken att det skall vara olika lokaler med olika nivåer på service och mat och känsla, men för mig funkar det inte. Den centrala baren och restaurangen är helt OK, men löjligt högt priss... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Mycket snygg och stor lokal. Älskar inredningen, lamporna, färgerna, baren, dukningen. Där tar det slut
Onödigt överprisat ställe för medioker och t.o.m riktigt smaklös mat ibland.
Det är så tydligt att här kommer man för att se oc... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor
5 sep 2019

God mat, ett så _stimmigt ställe_ med den solklara favvon löjromspizzan på menyn. Servicen känns lite skolpojkig, liksom den är där och försöker och gör sitt bästa men mest som alibi. Har liksom inte så mycket koll "öh vet inte... Visa hela »

14 maj 2020

Det är väldigt enkelt att hamna på brillo och det funkar, men jag tycker ändå det är aningen överskattat. Det funkar och är trevlig men inte fantastiskt och inte ett ställe jag längtar till.

Listad i: Rulla vagn
24 apr 2019

Stor lokal med bra mat och service. Passar perfekt för det lilla sällskapet eller större gäng. Stenkast från Stureplan.

25 aug 2018

Jätte god och vällagad mat. Min vän tog pizzan som var krispig och god och själv valde jag vit fisk. För mim smak så var den lite under stekt, men egentligen är det nog så den ska serveras. Smaken var ljuvlig. Fräscha smaker, olika smaker som verkligen... Visa hela »

Listad i: Crispy pizza
12 jan 2020

Schysst ställe! Alltid bra mat och känns avslappnat och mysigt. Charmig personal.

15 jan 2020

Goda pizzor men lite för stimmig miljö. Passar aw eller lite spontanare/snabbare middag 😊

10 dec 2019

”Boka något vid Stureplan” säger väninnan och då är alltid Taverna Brillo ett säkert kort! Mycket folk, men personalen har alltid tid med alla och ger perfekt service. Idag ville vi inte äta så mycket (julen är på ingång...😋) så... Visa hela »

26 maj 2019

Nytt besök, magisk salamipizza, stämningen på topp, den kvinnliga hovmästaren superproffs och otroligt trevlig, ordnade bord fast det var knökfullt.
En i sällskapet åt Buratta sallad som var riklig och väldigt fräsch.
Brillo blir bara bättr... Visa hela »

9 sep 2019

Kall mat och överprisat! Bra location så bättre för ett glas än för en middag.

27 jan 2019

Känns lika självklart som inte att gå hit. Det är liksom lagom trevligt och lagom gott, och det duger bra när fantasin inte är på topp. Inte särskilt svårt att få plats om man är ett större sällskap vilket inte ska underskattas. Et... Visa hela »

22 nov 2019

Älskar deras glass!!! Nästa gång ska jag prova deras mat som jag hört mycket gott om!

23 feb 2018 · Uppdaterad

Jag älskar Brillo mest för enkelheten i att gå dit för en kaffe eller ett glas vin/öl. Skön stämning dag som kväll, trevlig personal. Är ett stort fan av deras smarriga egengjorda lemonad! Maten god, klassisk italiensk, måste framför allt hyll... Visa hela »

8 maj 2019

Supertrevlig kväll på Brillo en vardagskväll. Jättebra service och väldigt gott. Vi delade på den friterade pizzan med löjrom till förrätt och till varmrätt pasta med skaldjur. Väldigt gott. Det enda var att det var lite små portioner mo... Visa hela »

2 apr 2020

God mat och trevlig stämning! Stötta på Arga Snickaren! Mycket kul! Rekommenderar.😉

25 dec 2014

Taverna är ett ambitiöst koncept som är väldigt rätt i tiden med mat från tidig morgon till sen kväll. En stor lokal med som är uppdelad i en lite mer fancy matsal och en lite mer underground (nåja) bardel med graffiti på betongväggar, osv. H... Visa hela »

14 dec 2017

Svårt att betygsätta Brillo, tycker jag. Gillar en del grejer skarpt, däribland lokalen, lunchen, pizzorna och läget, men varje gång jag ska äta middag och inte är sugen på en svindyr pizza slås jag av det trötta utbudet av middagsrätter och... Visa hela »

6 jun 2016

God mat men inte riktigt prisvärd. Härlig stimmig miljö men lite väl högljutt. Man hörde knappt vad de andra runt borde sa framåt kvällen.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.