Grand Hôtel och Cadierbaren bjuder in den framstående Londonbaren The Artesian till ett gästspel den 16 februari.
Under 2018 gjorde Grand Hôtel en stor nysatsning på Cadierbaren, när profilerna Emil Åreng och Christian Grevius rekryterades. Sedan dess har de hunnit lansera ett nytt cocktailrecept, men också blivit nominerade till Stockholmspriset. Nu har de tagit nästa kliv och bjudit in Londonbaren The Artesian för ett gästspel.
– Som bartender är man ständigt i en process att utveckla menyer och det bästa sättet är att låta andra få uppleva och recensera ens drinkar, säger Christian Grevius om gästspelet.
Gästspelet kommer att kretsa kring menyn ”A most minimalistic menu”, som har tagits fram i samarbete med Naked Grouse. Konceptet handlar om cocktails – gjorda på enbart två ingredienser. Under tre intima och exklusiva sittningar kan besökaren uppleva gästspelet till ett pris av 600 kronor per person, med max 20 platser per sittning.
Första: Kl 17.00-18.30
Andra: Kl 19.00-20.30
Tredje: Kl 21.00-22.30