The Inner Circle banar vägen för likasinnade singlar

Att hitta kärleken i världens singeltätaste stad kan vara knepigt, men det finns genvägar för den som behöver hjälp på traven. The Inner Circle är ett exklusivt nätverk där unga karriärister enkelt ska kunna träffa likasinnade, både online och i verkligheten. Genom att handplocka sina medlemmar sköter man mycket av ”swipandet” på förhand.

The Inner Circle startades som ett alternativ till stora dejtingsajter med fokus på kvantitet snarare än kvalitet. Grundaren och entreprenören David Vermeulen, som själv var singel, tyckte inte att tjänsterna fungerade utan ville istället satsa på ett selektivt urval och en ”inre krets” av vänner.

"Vi väljer ut välutbildade och beresta karriärister som delar samma aptit på livet. Det passar inte alla, men det är också en del av poängen", säger han.

Idag står singlar i Stockholm och runt hela jorden i kö för att bli medlemmar. Varje ansökan behandlas manuellt; en tidskrävande process som dock ska underlätta och spara tid för medlemmarna.

"Onlinedejting tycks ha blivit ett tidsödande spel av ändlöst swipande. Allt för stora valmöjligheter behöver inte alltid vara någonting positivt", poängterar David Vermeulen.

Appen är inte heller begränsad till nätet. En stor del av tjänsten handlar om att knyta personliga kontakter offline genom att arrangera event på populära ställen. I Stockholm väntar bland annat en Alla hjärtans dag-middag på Bergmans den 13 februari.

Så vad är tipset till den som precis har gett sig in på marknaden?

Visa upp dig och var inte rädd för att ta första steget! Läs många profiler och ställ frågor om sådant som du är genuint intresserad av. Du kommer garanterat att få många positiva svar.

Signa upp dig på The Inner Circle och se om du har vad som krävs.



I samarbete med The Inner Circle.