Till skärgården på 10 minuter

Vill man uppleva svensk sommar när den är som bäst är ett besök på Lisa på udden ett måste. Restaurangen är belägen på Biskopsudden på Djurgården där dess marina atmosfär kompletteras med en meny baserad på det bästa från fisk och skaldjur.

På sommaren gör Lisa på udden plats för ytterligare 100 gäster ute på bryggan. "Hela verksamheten flyttar ut, maten tillagas i ett utekök och är mer sommarinspirerad." säger Mattias Johansson på Lisa på udden. Resterande platser är belägna inne i den moderna och ljusa matsalen, vars inredning inger skärgårdskänsla. Lisa på udden är en perfekt avslutning på en solig djurgårdspromenad. På helgerna serveras en à la carte-brunch som tillsammans med den vackra miljön kan avnjutas mellan kl 12 - 17.


Skärgårdsmysigt på Lisa på udden


Vill man öka skärgårdskänslan ytterligare kan man under sommarhalvåret ta sig till Lisa på udden antingen med egen båt eller med någon av de båtar som går från Stockholms innerstad.

Lättillgängligheten, den marina skärgårdsatmosfären och den välsmakande menyn gör Lisa på udden till en riktig fullträff.

Se fler bilder här!