Tillsammans – en injektion till ditt kärleksliv

Tillsammans – en injektion till ditt kärleksliv

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Vill du ha en energifylld injektion till ditt kärleksliv då är det här en kväll för dig. TILLSAMMANS är namnet på kvällen då vi bjuder in till korta föreläsningar med fokus på kärlek, sex och relationer. På scenen står några av Sveriges mest omtyckta relationsexperter.

Katarina Blom är en TEDx-talare med miljontals tittare världen över. Hennes föreläsningar är oerhört populära, och i boken Tillsammanseffekten utforskar hon hur relationer kan göra oss starkare, lyckligare och friskare. Malin Drevstam, en framstående sexolog, psykoterapeut och författare, kommer dela sina kunskaper om sex, närhet och anknytning från scenen på Scalateatern. Hennes bok "Lust & Olust" har blivit en storsäljare och nu har du chansen att ta del av hennes resonemang live. Beatrice Karinsdotter, relationscoach och pedagog, är medgrundare till Sveriges första relationsskola – Training for Love. Med en stor dos visdom och skratt, bygger hennes föreläsningar på egna upplevelser och den resa hon gjort med sin egen partner.

Dessutom blir det scensamtal , DJ, mingel och en bar fylld med bubbel 🍾🥂 Detta vill du inte missa! Ta med din partner eller en vän ❣️

Information
Visa på karta
  • Datum
    7 sep. 2023