Tiësto på Annexet

Tiësto är tillbaka i Stockholm! Den 17 September är det dags för Kaleidoscope World Tour, den största dj-turnén i världshistorien! Tiësto är en av de största och mest framgångsrika dj:erna. Hans sköna danslåtar framförs med en liveaspekt som liknar U2's. Under 14 månader kommer Tiësto genomföra 175 spelningar på sex kontinenter. I Stockholm kommer spelningen äga rum på Annexet eller någon av Globens Arenor. Är du sugen på att svänga på de lurviga ska du definitivt fixa biljetter till spelningen, som kostar 490 kronor plus serviceavgift på Ticnet. Vill du gå hela vägen och köra VIP får du betala 690 kronor plus serviceavgift. Då får du bland annat prioriterad entré till arenan, tillträde till exklusivt VIP-däck inne på arenan, den bästa utsikten och fri entré till den officiella efterfesten på Ambassadeur.

- Vi är otroligt glada och stolta över att Tiësto har valt oss som arrangör av sin spelning i Stockholm, säger Stephanie af Klercker, marknadschef på Stureplansgruppen, som är värdar för evenemanget.

Stephanie af Klercker berättar att Tiësto-spelningen kommer att bli en upplevelse utöver den vanliga konsertupplevelsen. Hon säger att hela annexet kommer att omvandlas till en nattklubb, något som är unikt och aldrig någonsin gjorts i Sverige tidigare.

Annexet | 18 år (20 för VIP) | 20-02 | Ticnet | Tiestosweden.se