Traditionsenligt påskfirande på Tennstopet

Under påsklovet, den 29 mars - 8 april, dukar Tennstopet upp för påskbord och välkomnar familjens alla generationer i samtalsvänlig miljö. Lagom till högtiden bjuds det på allt från lamm i dill till SOS. 

Påskmenyn serveras dag som kväll under hela veckan och består bland annat av rökt lammfiol, lerpottasill, örtbakad lammstek och blodapelsinsorbet. Traditionsenligt erbjuds även SOS som även kan kombineras med Tennstopets egen snaps, O.P. Andersson eller Skåne Akvavit om man känner för det.

- Påsken är en familjär högtid här hos oss på Tennstopet och perfekt för de som vill ha en enklare påsk där alla kan vara med och njuta vid matbordet. Vi serverar tradition med vår egen twist. Svenskt lamm, vår egeninlagda sill och hemkryddat brännvin uppskattas av våra gäster, säger Micke Schedin, köksmästare på Tennstopet.

Här är det dessutom inga problem att prata i lugn och ro - i februari utsågs nämligen Tennstopet till Sveriges Bästa Samtalsvänliga Restaurang av Matro.

- Mattor, ingen musik och inget slammer från köket. Och att personalen förstår att man rör sig i rummet utan att föra oväsen. Tennstopet är en bra representant. De har de kriterierna för att få den här utmärkelsen, säger Lars Bergh, ljudombudsman på Matro.