Foto: Kasten/Press Foto: Kasten/Press

Tryffelveckor på Copine och Kasten

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Den 15–30 november är det dags för tryffelveckor på Copine och Kasten Bistro & Vinbar, som under denna period kommer att servera en extra à la carte-meny.

Hösten är här vilket även innebär att det är tryffelns högtid. Detta är något man uppmärksammar på Östermalmskrogarna Copine och Kasten. Under två veckor kommer man på dessa krogar att servera en separat à la carte-meny med rätter som ackompanjeras av olika typer av tryffel.

På Copine serveras bland annat kronhjort ”rossini” med smörstekt toast, halstrad anklever och tryffelsås och på Kasten serveras torsk med smörad hummersås, spenat och vit tryffel. Bordsbokningen är öppen.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.