Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Copine

4,5
26 betyg
Redigera Copine

Folket bakom Jim & Jacob står även bakom Östermalmskrogen Copine, som hämtar inspiration från södra Europa och fokuserar på medelhavsmat och barhäng i avslappnad miljö. Här kan du även boka in ett séparée och äta middag lite mer avskilt.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 aug 2019

Förväntningarna är höga när någon så bra som Jim & Jacob öppnar nytt, och de lever verkligen upp till mina förväntningar. Jag var här första veckan på lunch och det är redan ordning och reda. Personalen var supertrevliga oc... Visa hela »

3 nov 2022

Ja men äntligen tog man sig till Copine, och levde absolut upp till förväntningar. En höstmiddag, så gjorde sig lokalen riktigt mysig och jag personligen gillade att det spelades skön musiken genom kvällen. Majsbröden har de kvar och man hatar ju inte majsbrö... Visa hela »

Listad i: Favourites, Chambre
23 aug 2019

Kom precis hem efter ett magiskt besök hos nyöppnade Copine ( flickvänsrestaurangen till Jim & Jacob.
Otroligt varmt välkomnande av Jonatan( som vi kände igen från Jim & Jacob)
Vi blev placerade i baren( min favoritplats) där man kunde se in i kö... Visa hela »

27 aug 2019

Absolut en av dom bästa och mest prisvärda luncherna jag ätit.
När man kommer utanför restaurangen är det fräscht, stilrent och inbjudande. Inomhus möts man av en blågrå ton på väggarna som var väldigt ro full och man fick en... Visa hela »

22 feb 2021 · Uppdaterad

Varit på Copine två ggr nu och det når näääästan upp till full pott. Trevligt ställe, grym service och spännande mat. Det mesta är väldigt gott. Enda jag vill ha för sista stjärnan är några mer wow-rätter. Nästa... Visa hela »

5 nov 2019 · Uppdaterad

Fantastisk middag
Atmosfären är varmt och välkomnande med blåa toner som ger ett lugn. Samma färgskala som på systerkrogen Jim och Jacob. Öppen lokal med småbord. Öppet kök. Fin och ren toalett. En chambre separe som såg underbart mysig... Visa hela »

2 jan 2021

Wow fantastiskt! Deras Tartlet På Dinkel, Gruyère, Lök & Brynt Smör får 10/10 av mig! Godaste jag ätit.

Vi satt vid köksbaren, rekommenderas! Det kändes som att hela personalstyrkan hade koll på oss på ett bra sätt. Inte fö... Visa hela »

4 nov 2019

Så magiskt bra på alla sätt så en självklar femma även denna gång. Har tidigare ätit lunch på Copine och har längtat tillbaka för att testa middagen, så i lördags tog jag dit min snubbe på datenight. Mycket väl omhä... Visa hela »

15 jan 2020

Wow - såhär nöjd borde man alltid vara efter ett restaurangbesök! Älskade allt med Copine. Klev in i restaurangen, med ändå ganska höga förväntningar med tanke på tidigare omdömen samt att det är en känd duo som ligger bakom kr... Visa hela »

21 apr 2022

Översätt till svenska »

It is really difficult to find a fault to this restaurant. The atmosphere is lively, the service very competent and friendly, the food is imaginative, tasty and very well executed. Perhaps the only thing is that in that price category, I would expect a little more surprise or wow factor. Also, the t... Visa hela »

Listad i: Great lunch
27 maj 2022

Besökte nyligen Copine för första gången.
Trevlig, välkomnande och närvarande personal. Fin vinlista med bra value.
Mycket gott majsbröd (ingen bild), i övrigt nådde maten inte hela vägen fram. Saknade djup, kändes för sterilt på... Visa hela »

22 okt 2019 · Uppdaterad

Copine, min nya kompis, en ny kvarterskrog att svänga in på och känna att här levererar dom. Trevligt bemötande, både när vi bokat och när vi inte gjort det, både lunch och middag. Service och mat på topp. Dessutom kan man inte klaga på pri... Visa hela »

8 sep 2021

Copine levererar otrolig service och väldigt god mat!

Vilken mysig restaurang Copine är. Fin och trendig inredning. Vi hade en otrolig servitör som verkligen levererade! Kunnig och otroligt trevlig.

Maten var väldigt bra! Två rätter som verkligen sta... Visa hela »

15 jun 2020 · Uppdaterad

Uppdatering: Varit här 4-5 gånger nu och varje gång är jag lika nöjd. Femman är given!

Egentligen kan jag tycka att besöket på Copine förtjänar en femma men som regel vill jag snåla med högsta betyg vid första besöket... Visa hela »

17 okt 2020

Var här för andra gången och det var fantastiskt. Så trevlig lokal, personal och grym mat. Testa pralinerna efter - som att äta konstverk!

18 aug 2021

Jag vågade mig hit med vänner i februari och vi anlände till en nästan tom lokal vilket drog ner känslan litegrann. Detta vägdes snabbt upp av mat och service som gick på räls resten av kvällen. Kombinationen av en tugga majsbröd med kylt bubbel sa... Visa hela »

29 aug 2019

Lever tyvärr inte upp till förväntningarna. Flera av rätterna var obalanserade (antingen för salta eller syrliga) eller smaklösa/intetsägande. Huvudrätten hade dessutom storleken av en mellanrätt. Matupplevelsen vägs dock upp av en desto bättre... Visa hela »

3 dec 2019

Mysig miljö, fräscht o fantastisk mat. Råbiffen var magisk! Vi åt den och en slags ceviche, sedan fisk till varmrätt. Synd att bläckfisken inte fanns på menyn, hade sett fram mot den efter att ha läst rescensionerna. Lördagkväll så det var f... Visa hela »

28 mar 2021

Många bra smårätter som passar bra till ett glas rose

16 feb 2020

Vi har hunnit äta Middag tre gånger på denna relativt nya krog. Fantastiskt bemötande och jättegod mat. Menyn är inte lång, men desto trevligare och konceptet med flera smårätter är super. Drinkarna är suveräna och vinlistan helt OK. He... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.