Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Copine

4,2 • 5 recensioner
Copine

Folket bakom Jim & Jacob står även bakom Östermalmskrogen Copine, som hämtar inspiration från södra Europa och fokuserar på medelhavsmat och barhäng i avslappnad miljö. Här kan du även boka in ett séparée och äta middag lite mer avskilt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 aug 2019

Förväntningarna är höga när någon så bra som Jim & Jacob öppnar nytt, och de lever verkligen upp till mina förväntningar. Jag var här första veckan på lunch och det är redan ordning och reda. Personalen var supertrevliga oc... Visa hela »

22 aug 2019

Ett enda besök och en lunch och man blir såld direkt så en klar femma.
Vi blev mottagen av en avslappnad och glad servitris som såg ut att älska sin arbetsplats, vilket man blir glad av tycker jag.
Vi beställde dagens rätt som var en riktigt fin kummel... Visa hela »

27 aug 2019

Absolut en av dom bästa och mest prisvärda luncherna jag ätit.
När man kommer utanför restaurangen är det fräscht, stilrent och inbjudande. Inomhus möts man av en blågrå ton på väggarna som var väldigt ro full och man fick en... Visa hela »

23 aug 2019

Kom precis hem efter ett magiskt besök hos nyöppnade Copine ( flickvänsrestaurangen till Jim & Jacob.
Otroligt varmt välkomnande av Jonatan( som vi kände igen från Jim & Jacob)
Vi blev placerade i baren( min favoritplats) där man kunde se in i kö... Visa hela »

29 aug 2019

Lever tyvärr inte upp till förväntningarna. Flera av rätterna var obalanserade (antingen för salta eller syrliga) eller smaklösa/intetsägande. Huvudrätten hade dessutom storleken av en mellanrätt. Matupplevelsen vägs dock upp av en desto bättre... Visa hela »