Tryffelveckor på Himlen

Tryffelveckor på Himlen

Nu är tryffelveckorna på Och Himlen Därtill tillbaka. De tryfflar som kommer att serveras är Perigord från Frankrike och Italien, den gotländska bourgoignesorten samt vit albatryffel.

Mer information och bilder: Och Himlen Därtill

Menyn ser ut enligt följande och serveras fram tills tryffelsäsongen är över (vilket är kring 1 december)
Himmelska tryffeln

Amuse

*

Carpaccio"Harrys bar" med Albatryffel

*

Halstrad havskräfta & hummer med grönärtspuré, pancetta, haricot verts samt brynt smör smaksatt med Gotlandstryffel

*
Rådjurssadel med riven anklever, tryffelinkokta rotfrukter

samt tryffelpotatispuré
*

Tryffelspäckad Lucullus Brillat Savarin

*

Hjortron med stekt sockerkaka och vaniljglass


Meny 995:-
med vinpaket 1800:-

Serveras endast till alla gäster vid bordet


Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.