Tryffelveckor på Himlen

Nu är tryffelveckorna på Och Himlen Därtill tillbaka. De tryfflar som kommer att serveras är Perigord från Frankrike och Italien, den gotländska bourgoignesorten samt vit albatryffel.

Mer information och bilder: Och Himlen Därtill

Menyn ser ut enligt följande och serveras fram tills tryffelsäsongen är över (vilket är kring 1 december)
Himmelska tryffeln

Amuse

*

Carpaccio"Harrys bar" med Albatryffel

*

Halstrad havskräfta & hummer med grönärtspuré, pancetta, haricot verts samt brynt smör smaksatt med Gotlandstryffel

*
Rådjurssadel med riven anklever, tryffelinkokta rotfrukter

samt tryffelpotatispuré
*

Tryffelspäckad Lucullus Brillat Savarin

*

Hjortron med stekt sockerkaka och vaniljglass


Meny 995:-
med vinpaket 1800:-

Serveras endast till alla gäster vid bordet