Två kvällar med Mark Hix på Riche

Den hyllade engelska kokboksförfattaren och krögaren Mark Hix gästar under två kvällar restaurang Riche 17-18 april.


Mark Hix är en hyllad restauratör, erkänd matjournalist och en viktig del av det brittiska matundret. Idag driver Mark Hix sju prisade restauranger i London. Han har också författat nio bästsäljande kokböcker, däribland 'British Seasonal Food', prisad som; "book of the year" på the Guild of Food Writers' awards 2009.


Gästerna kommer att få uppleva matlagning som bär Mark Hix typiska kännetecken - passionen för ingredienserna, råvaror förberedda och tillagade endast för kvällens meny. Två av de rätter som kommer att finnas på menyn är en, för Mark Hix typisk, kyckling som trancheras vid bordet och även hans signaturrätt "Heaven and Earth". Nick Strangeway, legendar inom det brittiska barvärlden, kommer också att närvara för att presentera hyllade Mark's Bar som gästar både restaurangen och Lilla Baren på Riche.


- Det finns så många likheter mellan HIX-Soho och Riche. Dels Marks passion för den enkla, rustika matlagningen men också hans samarbete med Londons konstvärld. Det känns som ett klockrent samarbete och vi är enormt förväntansfulla, säger Thomas Mortensen, kökschef på Riche.


HIX på Riche pågår 17-18 april med början kl 17.00. För bordsbokning, vänligen ring: 08-54503560. Mer information och bilder på: Riche.