Urban Deli öppnar ny bar på Nytorget

Hantverksmässiga viner på kran och i flaska utlovas när Urban Deli Nytorget öppnar Post Bar den 8 november. Här ska det vara enkelt att prova nya viner och äta spännande, hållbar mat.

Urban Deli, som fyller tio nästa år, utökar nu med den nya baren som bland annat kommer att satsa på avslappnade vinprovningar, skön musik och kunniga sommelierer. En del av vinsortimentet kommer att serveras på kran, vilket ska motverka svinn och onödigt tappande på flaskor.

- Vi kommer att servera vin från producenter där de naturliga och hantverksmässiga dryckerna står i centrum. Vi har valt att inte begränsa oss till ett specifikt område i världen utan att snarare välja viner utifrån ledorden hållbart, tillgängligt och gott, säger Jesper Weidlitz, en av Urban Delis grundare.

Post Bar kommer även att servera hantverksöl, innovativa alkoholfria drycker och ett enkelt, men bra sortiment av sprit och drinkar.

På menyn blir det mycket grönt och svenskt i säsong, lagat med traditionella tekniker såsom torkning, gravning, mjölksyrning och fermentering. I fokus står råvarorna, som förstärks med naturliga smaker. Matfilosofin grundar sig på återbruk och innovativ förädling av Urban Delis råvaror från butik och saluhall.

Post Bar öppnar den 8 november och kommer att hålla öppet alla dagar från klockan 16.

Läs även: Urban Deli öppnar cocktailbar på hög höjd