English muffins är ett inslag på menyn. Foto: Urban Deli/pressbild English muffins är ett inslag på menyn. Foto: Urban Deli/pressbild

Urban Deli expanderar med nytt koncept i Hagastaden

Urban Deli utökar med två enheter i huset Forskaren i Hagastaden. Här öppnar de restaurang, bar, deli och butik med inspiration från USA. Samtidigt lanserar de det nya matkonceptet Urban Diner.

Urban Deli öppnar två enheter i Hagastaden, båda i huset Forskaren som beskrivs som ett center för innovatörer inom liv och hälsa. Den första enheten är en butik och New York-inspirerad deli där det bland annat kommer att serveras english muffins, bagels, croissanter, sallader och soppor. Här mixar de inspiration från amerikanska diners med nordiska råvaror. Den andra öppnar lite senare under våren och är en större restaurang med det nya matkonceptet Urban Diner, som beskrivs som en mix mellan ett franskt brasseri och en modern amerikansk diner.

– Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren, samtidigt som vi ser fram emot att presentera något helt nytt. Det känns väldigt kul att få vara med om att sätta en ny typ av Urban Deli på kartan och vi ser fram emot att skapa en spännande mötesplats där vi testar och provar nytt hela tiden, säger Alexander Bäckman, platschef för nya Urban Deli Hagastaden.

Urban Deli öppnar den första enheten med deli, butik och bar den 1 mars. Restaurangen öppnar i början av april.

Information