Urban Deli firar 10 år – hela månaden

Tio år har gått sedan Urban Deli slog upp dörrarna i en gammal postlokal på Nytorget. Nu hålls jubileumsfirande med extra mycket liv och rörelse under hela oktober.

Urban Deli gjorde snabb succé som kombinerad restaurang, bar, saluhall och mataffär – en ny mötesplats där man både kunde äta och handla mat på ett enkelt sätt. Sedan 2009 har ytterligare tre filialer tillkommit. Först ut var Sickla, följt av Sveavägen som även utökades med catering, takbar och hotell. Förra året öppnades Urban Deli Centralstationen som erbjuder salladsbar, en mindre butik samt numera även restaurang.

– Vi vet att vi har ett uppskattat koncept och är välanpassade till en tid då människor generellt sett har ont om tid och gör mer medvetna val med avseende på hälsa och hållbarhet. Vi tror att framtiden talar för oss och utvecklar ständigt vårt erbjudande genom nytänkande och innovationer inom mat och dryck, säger Jesper Weidlitz, grundare och idag konceptansvarig på Urban Deli.

Under oktober firar alla Urban Deli med erbjudanden i butik, saluhall och restaurang, men också med en speciell jubileumsmeny och drinkmeny. Själva födelsedagen den 19 oktober firas lite extra på Urban Deli Nytorget, där det blir matservering både inne och ute samt upptåg från klockan 11 och hela kvällen.