Urban Delis takpark öppnar till påsk

På skärtorsdag blir det premiär för Takpark by Urban Deli på Sveavägen 44. Takparken har öppet under hela påskhelgen och håller därefter öppet för vår- och sommarsäsongen. Nytt för i år är digitala beställningar och betalningar, samt nya rutiner för att undvika trängsel.

Premiären för takparken på Urban Deli brukar gå av stapeln till valborg, men i år väljer man att tidigarelägga öppningen. Anledningen är att man vill möta stockholmarnas behov av flera trevliga mötesplatser utomhus. Här kan man njuta av tre barer, varav två utomhus, och av stora ytor med milsvid utsikt utan någon risk för trängsel.

Nytt för i år är att gästerna kan scanna sin telefon mot olika QR-koder för att få upp barmenyn, samt för att beställa och betala digitalt.

– Vi har tagit till flera åtgärder för att kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna Takpark och samtidigt följa myndigheternas krav och vara ansvarsfulla för att begränsa smittspridning, säger Karin Nordheden. Antal personer som får åka samtidigt i hissen upp är begränsat och väl uppe i takparken är möblemanget glest placerat så att man har stora ytor att sitta på. Med digital beställning och servering vid bordet, kan gästerna hålla rätt avstånd och samtidigt njuta av vårsolen.

Under påskhelgen, mellan den 9–13 april, är Takpark öppen klockan 11-17. Därefter är öppettiderna 15-22 på vardagar och 11.30-22 på helger.