Vinterns klubbar och spelningar på Story Hotel

Story Hotel blev nyligen utnämnt till Bästa Atmosfär/Stämning i Bartenders' Choice Awards 2012. I vinter står musiken i fokus på Story Hotel med flertalet klubbar, livespelningar och en stor nyårsfest.

Musik har alltid varit en central del av Story Hotel, och varje onsdag-lördag spelar djs i baren med ett antal återkommande klubbar. Som en av få barer i innerstaden anordnas nästan veckovis gratis livespelningar med ett brett spektra av artister och band.


Story Hotel

Sedan mars detta år samarbetar Story Hotel med musikstreamingföretaget WiMP som anordnar den återkommande konsertserien WiMP Live Sessions @ Story. Varannan onsdag bjuds några av Sveriges mest intressanta artister in för en exklusiv spelning i baren, med tidigare artister som The Soundtrack of Our Lives, Alina Devecerski och Chords. Uppträdandet spelas in och remastras digitalt för att sedan bli tillgängligt via WiMP streamingtjänst under albumet "Live at Story."

Keep it Kool
Med en blandning av gammalt och nytt spelar Daniel Bech och Daniel Savio disc o funk enbart med vinyl.
Torsdagar, 21.00- 01.00, gratis inträde


Lördagsklubb
Den amerikansfödde mångkonstnären Anthony Mills, som bland annat spelar i tre band, målar och givit ut kokboken Ghetto Gourmet, sätter fart på lördagarna med en urban
blandning av hip-hop, soul, r&b och trance. Anthony finns på plats varannan lördag åtminstone, och kör står djs som Mackan Lindström, Nikolaj Alepliotis och Lars Kornlund.

Lördagar, 21.00-02.00, gratis inträde

Friday After Work
Varje fredag turas Patrick Saxe och Fjodor Nikolajev om att starta helgen med fokus på house för Story Hotels klassiska Friday After Work.
Fredagar, från kl 17.00, gratis inträde

WiMP Live Sessions @ Story
En av Sveriges mest intressanta artister gästar Story Hotel för en exklusiv livespelning. WiMP kör varannan onsdag (med start 19 december). De andra onsdagarna kör Storys egna Mood Manager Chris Thompson.
Onsdagar, 21.00, gratis inträde

Jul och nyår
The Story Christmas hosted by Jan & Benny
24 december, gratis inträde

Xmas Shenanigans hosted by Chris Thompson
25 december, 09.00-02.00, gratis inträde

Boxing Day Chill Out
26 december, 16.00-23.00, gratis inträde

New Years Eve Dinner
31 december, för mer information om pris och upplägg vänligen kontakta [email protected]