Vinteryoga i Djurgårdsskogen och guidning i historiska spamiljöer

Vinteryoga i Djurgårdsskogen och guidning i historiska spamiljöer

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Välkomna till en lekfull yogaklass som låter oss landa lugnt i vinterns friskhet! Vi inleder vår vinternjutning med en guidad tur med hälsotema från kurorten Djurgårdsbrunn in i den friska skogsluften. Inne i skogen möts vi av vår yogalärare Erica Högsborn, Inspirit Yoga.

I denna yogaklass utforskar vi vår relation till skogen, medan vi fyller våra lungor med den friska doft som bara finns i en vinterskog. Vi känner marken ta emot oss mjukt under händer och fötter, och får öva de små muskler i fötterna och kroppen, som aktiveras i kontakt med skogens naturligt varierade underlag.

Vinteryogans rörelser anpassas efter vår vinterklädsel, och fokuseras på naturkraften från skogen. Vi kommer inte använda några yogamattor utan vara i direktkontakt med marken utan skor (vill man absolut ha skor är det såklart tillåtet). Ta med dina skönaste sockor och vantar, för en varm och nära markkontakt.

Efter klassen bjuder vi in till en skogsbadsövning där vi får en personlig stund med träden, innan ekologiskt fika serveras på riktigt porslin.

Klädsel: Flera lager varma kläder. Ta med extra par av tjocka sockor och vantar.

Mötesplats: Vi möts kl 12.30 vid busshållplats Djurgårdsbrunn för en guidad tur in i Djurgårdsskogen.

Deltagare: Vi har max 12 deltagare i denna skogsyoga, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt.

Sista bokningsdag: 23 januari.

Information
Visa på karta
  • Datum
    1 feb. 2020