Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang

I närheten av Djurgårdsbrunnskanalen, en kort promenad från stadspulsen, bjuder Djurgårdsbrunn på lantlig idyll. Restaurangen serverar middag och brunch, men det går även att arrangera fester, konferenser och romantiska bröllop här.

Den anrika restaurangen hette tidigare Djurgårdsbrunns Wärdshus och drivs idag av Bockholmengruppen, där bland andra Nybrogatan 38 ingår. Miljön är ombonad och går i uppdaterad värdshusstil. Med mönstrade mattor, öppen brasa och hemtrevlig känsla är detta en plats där man ska kunna umgås och ha det bra med vänner och familj hela året. Sommartid står den prunkande uteserveringen öppen med utsikt över kanalen. Utöver middagsmenyn, bestående av moderna klassiker från Sydeuropa och Skandinavien, serveras helgbrunch med både buffé och à la carte.

Djurgårdsbrunn passar alla sällskap och tillfällen. Bland annat serveras en speciell sällskapsmeny, men det går även att abonnera restaurangens pittoreska lusthus för lite större grupper. Lusthuset fungerar som ett séparée för såväl kompisgäng som exempelvis möhippor och svensexor. Den som ska ha fest kan abonnera Djurgårdsbrunn och arrangera allt från födelsedagsfirande till bröllop, pressträffar och andra evenemang. Just bröllop har man lång erfarenhet av.

Användarbilder på Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2018

Stället är helt fantastiskt fint precis vid vattnet. Har gått dit flera gånger med mina systrar och ätit brunch. Goda drinkar och maten smakar bra men tycker utbudet på brunchen är bättre på sommaren än den är på vintern, men lika mysi... Visa hela »

6 jun 2016

Väldigt trevligt ställe. Mysig lokal och härlig atmosfär. Lugnt utan att vara stelt. Maten var god men inte fantastisk och jag hade högre förväntningar på stället.

24 mar 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi använder låter Deal som vi genom vi sparar 55%

Hemskt vi köpte för två. 595
Vi väljer biff och potatis grönsaker

De gav oss en nedskärning av "biff" användning som lätt som inte var på det ursprungliga meny... Visa hela »

31 maj 2015

Än så länge har jag bara varit en gång på Djurgårdsbrunn. Det var på en lunch i juletider. Tyvärr var den ordinarie menyn utbytt mot en julmeny, vilket inte passar mig perfekt eftersom jag inte är något stort fan av julmat. Rätten jag tog... Visa hela »

23 jul 2019

Vi hade höga förväntningar men det enda som stämde var att utsikten är fantastisk.
Utbudet, kvalitén på maten och drinkarna lämnade mycket att önska.

Föreställd dig sockerlag med några droppar dålig skumpa och fruktbi... Visa hela »

10 jul 2018

Superb! Vi åt grillad tunnfisk och majskyckling. Mycket omsorgsfull personal, uppriktigt intresserad av vad vi gäster tycker, tillmötesgående och leende. Stort tack för denna trevliga upplevelse.

14 aug 2017

Var där i fredags och åt middag, blev magdålig efter och blev sängliggande hela helgen. Åt endast på denna resturang under dagen så helt säkert att det var där jag blev dålig. Mailade dom direkt i fredags och gav de en chans att svara på... Visa hela »

1 mar 2016

Suverän mat!Trevlig,uppmärksam personal .Mysig miljö!Toppen! Nöjda gäster!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.